• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Θα μπορούσα τη δεκάδα
Ήταν όμως δύσκολο χωρίς το ένα φτερό
Νέα 15/03/2019 - 14:02

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του πρώτου Αγώνα είναι ο Pecco Bagnaia. Μετά από μια επαφή που είχε με τον εργοστασιακό οδηγό Danilo Petrucci, όλα τελείωσαν για τον Bagnaia.

Η μοτοσυκλέτα του Bagnaia άρχισε να γίνεται ανεξέλεγκτη στην οδήγηση της μετά το σπάσιμο του δεξιού φτερού, κάτι το οποίο έκανε τον Pecco να έχει πολλές εξόδους και τελικά τον οδήγησε στην εγκατάληψη του.

Ο Bagnaia δήλωσε μετά το τέλος του Αγώνα:

«Ξεκίνησα πολύ καλά και ήμουν σε καλή θέση αλλά έπειτα κάποιος έκανε μια τρελή προσπέραση στον Petrucci και χτύπησε απάνω μου.»

«Έχασα το δεξί φτερό και ήταν πολύ δύσκολα. Πίεσα στους πρώτους γύρους αλλά μετά έγινε πολύ επικίνδυνο επειδή η μοτοσυκλέτα με έσπρωχνε προς τα αριστερά συνέχεια.»

«Έφυγα ευθεία 3 φορές και γι’ αυτό αναγκάστηκα να εγκαταλείψω. Μετά την δεύτερη φορά συνέχισα αλλά γινόταν όλο και πιο επικίνδυνο στην ευθεία γιατί κουνούσε η μοτοσυκλέτα.»

«Η μοτοσυκλέτα ήταν 5mm ψηλότερη χωρίς τα φτερά και ήταν πολύ δύσκολο επειδή δουλέψαμε πάνω στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας και χωρίς κάποιο εξάρτημα γίνεται μα εντελώς διαφορετική μοτοσυκλέτα.»

«Κουνούσε πολύ στην ευθεία και όταν πατούσα τα φρένα με έσπρωχνε προς τα αριστερά

Σίγουρα δεν ήταν το ιδανικό ξεκίνημα, στην μεγάλη κατηγορία, που περίμενε μετά το τεστ της Sepang.

O Bagnaia πίστευε πως είχε το ρυθμό να είναι μέσα στην δεκάδα και το πιο σημαντικό να παλέψει με τον Joan Mir για το καλύτερο αποτέλεσμα νεοφερμένου.

«Πιστεύω πως θα μπορούσα να παλέψω για την δεκάδα με τον Nakagami επειδή ο ρυθμός μου ήταν δυνατός. Χωρίς τα φτερά έκανα 1.56s και με τα φτερά 1.55s.»

«Ο ρυθμός μου ίσως ήταν τόσο καλός που θα μπορούσα να παλέψω με τον Mir. Όταν είχα sleepstream ήμουν καλά όμως όταν ήμουν μόνος μου ήταν ακατόρθωτο.»

«Το πρόβλημα ήταν περισσότερο στο φρενάρισμα. Το μόνο θετικό είναι ότι δουλέψαμε πολύ καλά το σαββατοκύριακο και κάναμε ένα βήμα μπροστά από το τεστ, το οποίο ήταν ο στόχος μας.»

«Θα ήταν ωραία να είχα τερματίσει τον Αγώνα χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά δεν έγινε. Όλοι έχουμε άσχημες μέρες.»

Ο ομόσταυλος του Jack Miller, ο οποίος οδηγούσε GP19 σε αντίθεση με τον Bagnaia που οδηγούσε GP18, επίσης εγκατέλειψε λόγω ενός εξαρτήματος(της σέλας) που έχασε νωρίς στον Αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Το Team Korakis Repsol στο ΠΠΤ 2019

« Προηγούμενο άρθρο

MotoE: Αναβολή του 1ου Αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα