• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Greek Social Media!
Προπονήσεις και προετοιμασίες για τη νέα σεζόν
Νέα 15/03/2019 - 11:07

Όπως είπαμε και από την προηγούμενη φορά, οι Έλληνες οδηγοί έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες και τις προπονήσεις.

Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι οδηγοί “μπαίνουν” στο κλίμα για την προετοιμασία, εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Πριν μερικές μέρες οι οδηγοί έκαναν τις πρώτες προπονήσεις τους σε πίστα!

Μέσα σε αυτούς ήταν και ο πολυπρωταθλητής Σάκης Συνιώρης, ο οποίος υποθέτουμε πως μας παρουσίασε τη μοτοσυκλέτα του για την σεζόν 2019, μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#kawasakizx10rr #naketbeauty #risemotors #risecustom_gr #akrapovic @makiscontras @andreaspapatriantafylloy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Sinioris (@sakissinioris) στις 11 Μάρ, 2019 στις 11:37 πμ PDT

 

Ένας οδηγός που έδωσε το παρών στην πίστα των Μεγάρων ήταν ο Γιώργος Γερακιανάκης. Ο νεαρός οδηγός της κατηγορίας Νέων εμφανίστηκε με νέα μοτοσυκλέτα μεγαλύτερου κυβισμού...Πιθανή αλλαγή κατηγορίας;;; Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη, όμως θα μάθουμε σύντομα!

 

Αγωνιστικές εξελίξεις μας έρχονται από τον Λευτέρη Πίππο. Ο περσινός πρωταθλητής της κατηγορίας Superbike μας ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και στο Βαλκανικό!

 

Σκληρή προπόνηση και προετοιμασία για τον Πρωταθλητή της Supersport. Ο Σταύρος Τριντής άρχισε τις απαιτητικές προπονήσεις για να μπορεί να είναι όσο πιο καλά προετοιμασμένος γίνεται για την καινούργια σεζόν.

 

Από την άλλη πλευρά, ο αντίπαλος του στην διεκδίκηση του Πρωταθλήματος την προηγούμενη χρονιά, Δημήτρης Καρακώστας, απολαμβάνει την δύση του ηλίου παρέα με την αγαπημένη του CBR600!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was one of those right place, right time things 🌄🚁🕣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Καρακώστας (@espresso_piloti7) στις 12 Μάρ, 2019 στις 11:17 πμ PDT

 

Για το τέλος αυτή την φορά κρατήσαμε ένα διασκεδαστικό βίντεο. Ο πρώην οδηγός ταχύτητας και νυν προπονητής Γιώργος Παπασταύρου έχει αναλάβει πλήρως την προπόνηση του Θωμά Σκούρτα.

Και από ότι βλέπουμε, στα διαλείμματα χαλαρώνουν με λίγο χορό. Πάντως φαίνεται ότι και οι δύο το διασκεδάζουν στις προπονήσεις τους!

 

Αυτές ήταν οι καλύτερες δημοσιεύσεις της εβδομάδας από τους Έλληνες οδηγούς. Εμείς θα είμαστε εδώ την επόμενη Παρασκευή με περισσότερα νέα από τα Social Media!

Επιμέλεια Social Media: Μαρία Καλογήρου

Επόμενο άρθρο »

Ο DOC στο Tuareg Rallye!

« Προηγούμενο άρθρο

Πωλείται η CBR1000RR του Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα