• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Ταϊλάνδη: ΕΔ1
Κονταροχτυπήθηκαν Bautista-Rea!
Νέα 15/03/2019 - 10:19

Η πρώτη θέση άλλαζε χέρια ανάμεσα στον Jonathan Rea και τον Alvaro Bautista, στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά των SBK-Motul στην Ταϊλάνδη, για τον 2ο Γύρο της σεζόν.

 

Οι δυο πρωταγωνιστές και στην Αυστραλία, έδωσαν σκληρή μάχη με το χρονόμετρο στα 50 λεπτά των ΕΔ1, με τον Bautista να αναδεικνύεται νικητής.

 

Ο αναβάτης της Ducati έκανε 1:33,089 και άφησε δυο δέκατα πίσω του τον Rea. Ο πλησιέστερος αντίπαλος των δυο μπροστά, ήταν η Kawasaki του Michael Van der Mark.

 

Ο Ολλανδός πήρε την 3η θέση, ωστόσο η διαφορά του μόνο από τον Jonathan Rea ήταν πάνω από έξι δέκατα.

 

Ο Marco Melandri έβαλε την Yamaha του στην 4η θέση στα τελευταία λεπτά, κρατώντας για 4χιλ πίσω του την BMW του Tom Sykes.

 

Αρκετά πιο πίσω, στην 6η θέση, βρέθηκε ο Alex Lowes με την εργοστασιακή Yamaha, ενώ με τον Sandro Cortese 7ο, είχαμε 4 Yamaha στις πρώτες 7 θέσεις!

 

Περίπου 1,2’’ από την κορυφή, στην 8η θέση, ήταν ο Chaz Davies, με τον Eugene Laverty να βάζει 47χιλ πίσω του την ιδιωτική του Panigale V4 R.

 

Μετά από 4 χρόνια, ο Leon Haslam επέστρεψε στην πίστα όπου είχε πάρει δυο 2ες θέσεις το 2015, όταν αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα με την Aprilia.

 

Ο Βρετανός, στην εργοστασιακή Kawasaki πλέον, άρχισε να ξαναθυμάται την πίστα και ήταν αυτός που έκλεισε τη δεκάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

MotoE: Ξεκίνησε έρευνα

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα ρεκόρ για τα ελαστικά της Michelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα