• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεγάλη απογοήτευση για Rins
«Με έπαιζαν» στην ευθεία της πίστας
Νέα 13/03/2019 - 17:59

Απογοητευμένος αλλά και εκνευρισμένος ήταν ο Alex Rins μετά το τέλος του Αγώνα στο Qatar, του πρώτου για τη φετινή Αγωνιστική σεζόν.

 

Ο Ισπανός έκανε επανειλημμένες προσπάθειες να ξεφύγει μπροστά, για ν’ αποτυγχάνει κάθε φορά λόγω έλλειψης παραπάνω ιπποδύναμης.

 

Ο Rins ήταν δυνατός στην αρχή του Αγώνα και από 10ος, βρέθηκε σύντομα να δίνει μάχες για την πρώτη θέση με τον Andrea Dovizioso.

 

Η ταχύτητά του μέσα στις στροφές ήταν «ντροπιαστική», όπως τη χαρακτήρισε ο Dovi, ο οποίος με τη δύναμη της Ducati κρατούσε πίσω του τον Ισπανό.

 

«Στα πρώτα 10 λεπτά ήμουν πραγματικά απογοητευμένος, αλλά μετά μου πέρασε και ήμουν χαρούμενος, μιας και δείξαμε ότι είμαστε πολύ κοντά».

 

«Νομίζω ότι είχα τη δυνατότητα να κερδίσω τον Αγώνα. Ειλικρινά. Όμως αυτά συμβαίνουν. Έχουμε μερικά καλά και μερικά άσχημα χαρακτηριστικά».

 

«Είμαστε πολύ δυνατοί μέσα στη στροφή, αλλά όχι και στην ευθεία. Η Ducati έχει καλή τελική και φρένα, αλλά όχι ταχύτητα μέσα στη στροφή. Έτσι είναι η ζωή».

 

«Δεν παραπονιέμαι λοιπόν… ξέραμε πριν την έναρξη του Αγώνα ότι θα ήταν μια δύσκολη πίστα για εμάς».

 

«Το σημαντικό είναι ότι κάναμε απίστευτο Αγώνα και προσπεράσαμε πολλούς. Έμαθα αρκετά. Μέσα στο κράνος είχα νευριάσει, γιατί είχα καλό ρυθμό, ίδιο μ’ αυτούς».

 

«Αλλά όπως είπαν, έπαιζαν μαζί μου στην ευθεία. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα κάποιες φορές. Στην Αργεντινή θα είναι διαφορετικά τα πράγματα».

 

Τέλος, ο Rins έγειρε και ζήτημα προσπέρασης των Dovi και Crutchlow επί του ίδιου και του Marquez, όταν κυμάτιζαν κίτρινες σημαίες. Δεν έδωσε συνέχεια όμως.

 

«Ο Crutchlow και ο Dovi μας πέρασαν με κίτρινες σημαίες (σ.σ. από την πτώση του Smith 2 γύρους πριν το τέλος) και το είδε και ο Marc».

 

«Αλλά οκ, τερμάτισα 4ος και είμαι πολύ χαρούμενος».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Οι κακοτυχίες

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα