• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Social Media Τρίτη!
Όλα όσα έγιναν στο Qatar…
Νέα 12/03/2019 - 18:14

Ο πρώτος Αγώνας για το Πρωτάθλημα του MotoGP μας άφησε άφωνους και μας έκανε να σηκωθούμε στις μύτες των ποδιών μας, μέχρι και το πέσιμο της καρό σημαίας.

Μεγάλος νικητής ήταν και την φετινή χρονιά ο Andrea Dovizioso. Ο Ιταλός οδηγός της Ducati κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη και να θέσει ψηλά τον πήχη για το υπόλοιπο της σεζόν.

«Η ομαδική δουλειά πάντα αποδίδει 💪 Δουλεύοντας με υπομονή και ηρεμία, βρίσκουμε λύσεις και παίρνουμε καλά αποτελέσματα.»

 

Μετά από ένα κουραστικό και μέσα στην αδρεναλίνη Αγώνα, τι καλύτερο από ένα γεύμα. Όμως η Ducati είχε ετοιμάσει για τον Andrea Dovizioso το γεύμα του νικητή αλλά από ότι βλέπουμε μάλλον δεν διαφέρει και πολύ από ένα κανονικό γεύμα…

 

Ο Desmo Dovi  έλαβε Συγχαρητήρια και από τον οδηγό εξέλιξης της ομάδας. Ο Michael Pirro ενθουσιάστηκε από τα αποτελέσματα της Ducati.

«Αυτό το ξεκίνημα στο Qatar...Η Ιταλική σούπερ ομάδα..🥇🏆🇮🇹🇮🇹🇮🇹💪💪💪😜»

 

Η Ducati με αυτή την νίκη, είμαστε σίγουροι, πως έφερε μεγάλη χαρά στους Ιταλούς φιλάθλους. Όμως η γειτονική μας χώρα έχει πολλούς οδηγούς στην μεγάλη κατηγορία. Και ο Danilo Petrucci φρόντισε να τους μαγέψει όλους μαζί για μια “οικογενειακή” φωτογραφία!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Italians do it better 🇮🇹 2019 edition.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danilo Petrucci (@petrux9) στις 7 Μάρ, 2019 στις 6:19 πμ PST

 

Αλλά δεν είναι μόνοι οι Ιταλοί της μεγάλης κατηγορίας που εντυπωσιάζουν. Μιλάμε φυσικά για τον νικητή της Moto2, Lorenzo Baldassarri. Ο νεαρός οδηγός της ακαδημίας VR|46 θα γυρίσει σπίτι του με γεμάτα χέρια.

«Θα έρθει σπίτι μαζί μας!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She is coming home with us #QatarGP

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorenzo Baldassarri (@7balda) στις 10 Μάρ, 2019 στις 9:35 πμ PDT

 

Στην μικρή κατηγορία ο Kaito Toba έγραψε ιστορία, ως ο πρώτος Ιάπωνας νικητής της Moto3. Το καλύτερο στιγμιότυπο της ημέρας, πέρα από την νίκη του, μάλλον θα ήταν τα Συγχαρητήρια που έλαβε από το είδωλό του Casey Stoner.

Μετά την δημοσίευση του MotoGP μιας παλιάς φωτογραφίας του Toba με τον Stoner, o Αυστραλός πρώην Πρωταθλητής έγραψε: « Συγχαρητήρια Kaito Toba. Φανταστική νίκη, Πω, τα χρόνια πέρασαν γρήγορα! Συνέχισε την καλή δουλειά…»

 

Ας επιστρέψουμε στην μεγάλη κατηγορία!

Ο Marc Marquez μάς “έκοψε” για ακόμα μια φορά την ανάσα με την προσπάθεια του για προσπέραση στην τελευταία στροφή. Ο περσινός Πρωταθλητής, παρότι δεν ήταν 100% έτοιμος, κατάφερε να παλέψει μέχρι και την τελευταία στιγμή για την νίκη!

«Νέα σεζόν και η ίδια μάχη με τον Andrea Dovizioso. Πολύ χαρούμενος με τη δεύτερη θέση μετά από ένα δύσκολο χειμώνα! 💪🏼»

 

Το βάθρο ολοκλήρωσε ο Cal Crutchlow. Ο Άγγλος οδηγός μας άφησε άφωνους με το αποτελέσματα του, καθώς προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Όμως δεν εντυπωσίασε μόνο εμάς αλλά και πολλούς συναθλητές του, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για αυτή την προσπάθεια!

Quartararo: «Πολύ χαρούμενος για εσένα φίλε! »

A.Espargaro: «Τι απόδοση! Πολλή καλή δουλειά!»

Capirossi: «Πάρα πολλή καλή δουλειά! »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great start to 2019 season. Thank you so much to my team @lcr_honda @hondaracingcorporation @monsterenergy 🥉🏆

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cal Crutchlow (@calcrutchlow) στις 10 Μάρ, 2019 στις 4:09 μμ PDT

 

Ίσως σύντομα η Αγγλία να έχει και άλλον οδηγό στην μεγάλη κατηγορία. Αναρωτιέστε για πιο μιλάμε; Φυσικά αναφερόμαστε στον Lewis Hamilton.

Ο 5 φορές Πρωταθλητής της F1 επισκέφτηκε το MotoGP στο Qatar και για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο πολύ του αρέσουν οι μοτοσυκλέτες. Τόσο πολύ που παρακαλεί τους οδηγούς της Petronas Yamaha, Franco Morbidelli και Fabio Quartararo, την επόμενη φορά να του δώσουν μια μοτοσυκλέτα να οδηγήσει.

Πιστεύετε ότι θα γίνει σύντομα αυτό; Εμείς περιμένουμε…

 

Για το τέλος αυτή την φορά κρατήσαμε ένα αστείο βίντεο. Τι καλύτερο υπάρχει από το να βρίσκεσαι στην ίδια πίστα με τους καλύτερους οδηγούς ταχύτητας; Το να οδηγείς μια από τις μοτοσυκλέτες τους…ή τουλάχιστόν να προσποίησε ότι την οδηγάς!

Ένας από τους κριτές στην πίστα του Qatar “πιάστηκε στα πράσα” και μας έκανε να θέλουμε να είμαστε στην θέση του.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This marshall is having the time of his life 😂 // He didn't want to miss the chance to find out what a rider feels on a big bike 🤩 #QatarGP #MotoGP #Motorcycle #Racing #Motorsport

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MotoGP (@motogp) στις 10 Μάρ, 2019 στις 7:24 πμ PDT

 

Αυτές ήταν οι καλύτερες δημοσιεύσεις από το Grand Prix του Qatar. Εμείς θα είμαστε εδώ την επόμενη Τρίτη με περισσότερα νέα από τα Social Media των οδηγών του MotoGP!

Επιμέλεια Social Media: Μαρία Καλογήρου

Επόμενο άρθρο »

O Marquez έλαμψε στο Κατάρ

« Προηγούμενο άρθρο

Ένα μικρό λάθος για τον Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα