• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Θα γελούσα!
Αν μου έλεγαν ότι θα ήμουν στο βάθρο
Νέα 11/03/2019 - 12:49

Αν και δυσκολευόταν στα ελεύθερα και ήταν μόλις 14ος στο ζέσταμα πριν τον Αγώνα, ο Cal Crutchlow κατάφερε να μας εντυπωσιάσει χτες.

 

Μετά το σοβαρό του ατύχημα στο Phillip Island – διέλυσε τελείως τον αστράγαλό του – ο Cal όχι απλά επέστρεψε, αλλά έκανε έναν ηρωικό Αγώνα για να πάρει το βάθρο στο Qatar!

 

«Είναι καταπληκτικό που επέστρεψα και που κατάφερα να πάρω το βάθρο. Η ομάδα έκανε φοβερή δουλειά. Δουλέψαμε σκληρά εδώ, μιας και τα τεστ ήταν χαμένος χρόνος για μένα».

 

«Κι αυτό το Σ/Κ ήταν δύσκολο. Αν μου έλεγαν, μετά το ζέσταμα που ήμουν 14ος, ότι θα έπαιρνα βάθρο, θα γελούσα μαζί τους».

 

«Στον Αγώνα έπαιξα σωστά τα χαρτιά μου. Ξεκίνησα και είχα την ίδια τακτική με τον Marc, να διαφυλάξουμε τα ελαστικά μας».

 

«Από την άλλη, αν αρχίζαμε και πιέζαμε το μπροστινό, τότε θα είχαμε πρόβλημα με αυτό το ελαστικό».

 

«Έτσι αρχίσαμε να οδηγούμε με το πίσω ελαστικό, πράγμα όχι εύκολο. Φαίνεται ότι κάθε Αγώνας στην κατηγορία θα είναι αληθινή μάχη και είναι ωραίο που πήραμε το βάθρο».

 

«Είναι ένα όνειρο, για να πω την αλήθεια, αφού δεν ξέραμε καν αν θα ήμουν σε θέση να έρθω εδώ. Όχι να έρθω και να πάρω και βάθρο!»

 

Πάνω στη μοτοσυκλέτα, ο εγχειρισμένος αστράγαλος δεν προβλημάτιζε ιδιαίτερα τον Βρετανό, ο οποίος από τις δοκιμές έλεγε ότι είχε δυσκολίες με το πίσω φρένο.

 

Ο Crutchlow είχε άλλα προβλήματα για ν’ ανησυχεί:

 

«Ειλικρινά και δεν κάνω πλάκα, κάποιος με χτύπησε με το μαρσπιέ στον κwlo στο αριστερό μέρος και δεν ξέρω ποιος ήταν! Για 15 γύρους δεν ένοιωθα τίποτα».

 

«Όμως ο αστράγαλος ήταν εντάξει… μια χαρά. Μόνο δυο φορές κόλλησε το πόδι μου στο φρένο και δεν το κούνησα γιατί δεν μπορούσα να κουνήσω τον κwλο μου!»

Επόμενο άρθρο »

Ο Vinales είχε το ρυθμό

« Προηγούμενο άρθρο

O Marquez απαντά στις ενστάσεις

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα