• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Λίγο-πολύ
Αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα
Νέα 11/03/2019 - 00:41

Ο Valentino Rossi τα πήγε περίφημα στο σημερινό Αγώνα, δεδομένου ότι ξεκίνησε από την 14η θέση, αλλά παρά το ότι τερμάτισε στην 5άδα δεν ήταν ικανοποιημένος.

 

Ο λόγος είναι ότι, όπως υπογράμμισε ο ίδιος, τα προβλήματα της Μ1 με την πρόσφυση του πίσω τροχού δεν έχουν αντιμετωπιστεί σε σημαντικό βαθμό.

 

Πάντως ο Vale έκανε για μια ακόμη φορά τα «μαγικά» του, βρίσκοντας λύσεις στο θέμα με τη φθορά του μπροστινού ελαστικού που τον προβλημάτισε τις δυο πρώτες ημέρες.

 

«Κάναμε μερικές σημαντικές αλλαγές στο set-up για τον Αγώνα και δούλεψαν και είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε καλό Αγώνα».

 

«Ένοιωθα καλά με τη μοτοσυκλέτα και το διασκέδασα ερχόμενος από πίσω. Δεν ήταν και τόσο άσχημα», σχολίασε ο Rossi.

 

«Το πρόβλημα είναι ότι λίγο-πολύ είμαστε όπως πέρυσι. Πήρα την 5η θέση και είναι καλή, ειδικά μιας και ήμασταν έξι δέκατα από τον πρώτο».

 

«Όμως εδώ, σ’ αυτή την πίστα είμαστε πάντα καλοί και πρέπει να δουλέψουμε γιατί σε άλλες πίστες μπορεί να έχουμε προβλήματα».

 

«Δυστυχώς ακόμα δυσκολευόμαστε με την πρόσφυση στον πίσω τροχό και είναι δύσκολα τα πράγματα».

 

Ο Vale θεωρεί ότι τα προβλήματα με την πρόσφυση στον πίσω τροχό δεν φαίνονται σε μια πίστα όπως το Qatar, ανέκαθεν ευνοϊκή προς την Μ1.

 

«Το πρόβλημα είναι ότι και πέρυσι ήμασταν δυνατοί εδώ. Για κάποιον λόγο τα ελαστικά γλιστράνε εδώ, αλλά αντέχουν. Σε άλλες πίστες όταν γλιστράνε, πέφτει πολύ η απόδοσή τους».

 

«Και γι’ αυτό πιστεύω ότι λίγο-πολύ ήμαστε στην ίδια βάρκα».

 

Στη συνέχεια, ο Ιταλός άσος παραδέχτηκε ότι οι αντίπαλοι της Yamaha έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου κι έμεινε στη δυνατή εικόνα των Suzuki σήμερα.

 

«Η Suzuki είναι δυνατή εδώ κι έχει κάνει τη μεγαλύτερη πρόοδο», σχολίασε ο Rossi που τερμάτισε λίγο πίσω από την GSX-RR του Alex Rins.

Επόμενο άρθρο »

«Αθωώνεται» η Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα