• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξαφνιάστηκε με την 1η σειρά
Δεν το περίμενε ο Dovi
Νέα 10/03/2019 - 08:23

Μετά τις πρόσφατες δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας στο Qatar, ο Andrea Dovizioso δεν ήταν χαρούμενος με την αίσθησή του πάνω στη μοτοσυκλέτα.

 

Όμως η ομάδα του βρήκε λύσεις και ο Ιταλός πέρασε στην αντεπίθεση, για να καταφέρει να κάνει χρόνο που τον έβαλε στην 1η σειρά της εκκίνησης.

 

Κάτι το οποίο ξάφνιασε και τον ίδιο, καθώς παραδέχτηκε ότι δεν το περίμενε!

 

«Δουλέψαμε και μελετήσαμε πολύ πριν τον Αγώνα εδώ και ήταν η σωστή κίνηση. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο της δουλειάς μας».

 

«Για τον Αγώνα δεν ξέρω τι να περιμένουμε, αλλά είμαι τόσο χαρούμενος γι’ αυτή την πρώτη σειρά. Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα ήμουν τόσο γρήγορος».

 

«Είμαι χαρούμενος και για τον τρόπο που προσέγγισα το Σ/Κ, μιας και δεν ήμουν γρήγορος. Κρατήσαμε τη ψυχραιμία μας όμως και δουλέψαμε».

 

Πολλοί πίστεψαν ότι ο Dovizioso και η Ducati κρατούσε κρυμμένα τα χαρτιά της στο τεστ. Όμως ο Dovi ισχυρίζεται ότι:

 

«Τα χαρακτηριστικά της πίστας είναι περίεργα και δεν είναι η καλύτερη για να κάνεις πολλά τεστ, μιας και κάθε ημέρα είναι διαφορετική».

 

«Τις τρεις ημέρες στο τεστ δεν δουλέψαμε καλά, δεν είχαμε πάρει το σωστό δρόμο. Ήταν σημαντικό ν’ αναλύσουμε και να μελετήσουμε τα δεδομένα».

 

«Μετά πρέπει να βάλεις αυτά που βρήκες στην πίστα κι αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Μέσα στο τριήμερο του Αγώνα δεν είναι εύκολο ν’ αλλάξεις κάτι πολύ μεγάλο».

 

«Δουλέψαμε όμως με ηρεμία και αυτό ήταν το κλειδί. Ακόμα και με τις πιο δύσκολες συνθήκες σήμερα, με τον αέρα, δείξαμε καλή ταχύτητα και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος».

Επόμενο άρθρο »

Χαμένος ο Petrucci

« Προηγούμενο άρθρο

Πονάει παντού ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα