• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar MotoGP: ΕΔ1
O Rossi νικά την “Dream-Team”!
Νέα 08/03/2019 - 16:10

Δυνατό το ξεκίνημα των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας στο GP του Qatar, με τις ΕΔ1 να τελειώνουν και τον Valentino Rossi να έχει τον καλύτερο χρόνο!

 

Για το μεγαλύτερο διάστημα του 45λεπτου ήταν ο Marc Marquez αυτός που κρατούσε την πρώτη θέση, όμως εν τέλει υποχώρησε στην τρίτη.

 

Δεν τον πέρασε μόνο ο Rossi, αλλά και ο Jorge Lorenzo που έδειξε για μια ακόμη φορά ότι το Qatar του ταιριάζει. Είναι άλλωστε ο πολυνίκης της πίστας!

 

Η καλύτερη Ducati ήταν του Andrea Dovizioso στην 4η θέση αλλά με πολύ μικρή διαφορά από την κορυφή, κάτω από δυο δέκατα!

 

Τόση περίπου είναι και η διαφορά του Danilo Petrucci από τον Rossi, με τον Petrux να κάνει τον 5ο καλύτερο χρόνο.

 

Οι 11 πρώτοι είχαν διαφορά κάτω από μισό δευτερόλεπτο μεταξύ τους, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες έκαναν δοκιμές στην πίστα.

 

Στο τεστ ήταν ο Vinales πρώτος, με τον Ισπανό να είναι στην 6η θέση σήμερα το απόγευμα, μόλις 12χιλ μπροστά από τον Morbidelli.

 

Την 8η θέση πήρε ο Jack Miller, με την καλύτερη Suzuki να είναι αυτή του Alex Rins στην 9η και με διαφορά μόλις 0,361’’ από την κορυφή.

 

Η καλύτερη KTM ήταν του Pol Espargaro στην 12η θέση, ο οποίος κράτησε για 0,158’’ πίσω του τον αδερφό του, Aleix, και την Aprilia.

 

Ενδιαφέρον και το γεγονός ότι ο Miguel Oliveira, νεοφερμένος στην κατηγορία με την KTM, κέρδισε τον εργοστασιακό Johann Zarco!

Επόμενο άρθρο »

Greek Social Media!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα