• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Ο Petrucci κι εγώ
Είμαστε «δοκιμαστές» του Dovi!
Νέα 04/03/2019 - 09:57

Η ομάδα της Pramac Racing, δορυφορική της Ducati, θα έχει για μια ακόμη χρονιά μια καθαρά εργοστασιακή μοτοσυκλέτα στη διάθεσή της.

 

Αυτή θα την οδηγεί φέτος ο Jack Miller, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο που είχε πέρυσι στην ομάδα ο Danilo Petrucci.

 

Επομένως, είναι λογικό ότι ο Αυστραλός, όπως συνέβαινε με τον Petrux, θα δοκιμάζει διάφορα πράγματα για το εργοστάσιο κατά τη διάρκεια του ’19.

 

Ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι η πεποίθησή του ότι ακριβώς το ίδιο θα κάνει και ο Petrucci, παρά το ότι θα είναι καθαρά εργοστασιακός φέτος.

 

“Φαντάζομαι ότι τα νέα πράγματα θα τα δοκιμάζει πρώτος ο Pirro και μετά εγώ ή ο Petrucci, που θα είμαστε οι επόμενοι στη λίστα».

 

«Θα δούμε αν δουλεύουν κι αν όντως βοηθάνε, τότε θα πηγαίνουν στην εργοστασιακή ομάδα. Θα μας έχουν σαν μεταβατικό στάδιο από την ομάδα εξέλιξης μέχρι τον κορυφαίο οδηγό, που τώρα είναι ο Dovi».

 

Και με τις παραπάνω δηλώσεις είναι ξεκάθαρο ότι η Ducati θα ρίξει όλο το βάρος της στον Andrea Dovizioso, ο οποίος συγκεντρώνει και τις περισσότερες ελπίδες για να χαρίσει στην ομάδα έναν δεύτερο Τίτλο.

 

Ο Miller από την πλευρά του, ήταν χαρούμενος με τα χειμερινά τεστ και την προσαρμογή του στην GP19 και μίλησε για τους φετινούς του στόχους.

 

«Κάθε μέρα ήμουν σε θέση και βελτιωνόμουν και εξοικειωνόμουν με τη μοτοσυκλέτα και γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάμε».

 

«Όσο για τους στόχους; Θέλω να είμαι στο βάθρο και να το καταφέρω αρκετές φορές, αν και ο βασικός στόχος είναι ν’ ανέβω εκεί τουλάχιστον μια φορά».

 

«Έχω μια καλή μοτοσυκλέτα στη διάθεσή μου και μια καλή ομάδα γύρω μου. Επομένως δεν υπάρχουν ερωτηματικά και νοιώθω πραγματικά δυνατός».

Επόμενο άρθρο »

Δεν περιμένω πολλά

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Test @ Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα