• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Test @ Qatar
Kalex και Lowes κυριάρχησαν
Νέα 04/03/2019 - 09:52

Το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος για την κατηγορία της Moto2 ολοκληρώθηκε χτες, στην πίστα Losail του Qatar.

 

Εκεί, ο Sam Lowes αλλά και οι μοτοσυκλέτες με το πλαίσιο της Kalex κυριάρχησαν στις πρώτες θέσεις, με τους 10 πρώτους να είναι στο 1:58!

 

Όλοι τους, δηλαδή, ήταν κάτω από το 1:59,0 που είναι ο απόλυτος χρόνος πίστας, ενώ αυτό κατάφερε να κάνει και ο 11ος, ο rookie στην κατηγορία Jorge Martin.

 

Η πίστα μόνο την πρώτη ημέρα ήταν αρκετά βρώμικη, ενώ στη συνέχεια τα επίπεδα πρόσφυσης ανέβηκαν θεαματικά και ήρθαν αυτοί οι εξαιρετικοί χρόνοι.

 

Φυσικά σ’ αυτό βοήθησε και ο πιο δυνατός κινητήρας που χρησιμοποιούν από φέτος οι οδηγοί της Moto2, οπότε σε κάθε πίστα θα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βλέπουμε ρεκόρ.

 

Στους χρόνους, ο Sam Lowes έκανε 1:58,439 και θα ξεκινήσει τη φετινή μάχη στη μεσαία κατηγορία με αναπτερωμένο το ηθικό του.

 

Ο Βρετανός δεν ήταν γρήγορος μόνο στον ένα γύρο, είχε και καταπληκτικό ρυθμό όντας σταθερός στο 1:58 στην Losail.

 

Πίσω του ήταν ο Tom Luthi, άλλο ένα από τα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας που δείχνει να έχει προσαρμοστεί γρήγορα στη νέα ομάδα/μοτοσυκλέτα του.

 

Πάρα πολύ καλή η απόδοση του Remy Gardner, καθώς ο Αυστραλός ανέβηκε στην 3η θέση και κράτησε για 2χιλ πίσω του τον Augusto Fernandez.

 

Βλέψεις Πρωταθλητισμού έχει για φέτος ο Marcel Schrotter, με τον Γερμανό να κλείνει την πεντάδα των πρώτων στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Όλοι τους ήταν με μοτοσυκλέτες της Kalex, με την Speed Up να είναι ο καλύτερος από τους υπόλοιπους κατασκευαστές, έχοντας την 7η θέση με τον Jorge Navarro.

 

Οι KTM ξεκίνησαν καλά την Παρασκευή, όταν η πίστα ήταν αρκετά βρώμικη και είχαν καλύτερη πρόσφυση από τον ανταγωνισμό.

 

Όσο όμως η πίστα καθάριζε, οι άλλες μοτοσυκλέτες άρχιζαν να εκμεταλλεύονται καλύτερα την πρόσφυση, με αποτέλεσμα οι ΚΤΜ να μείνουν πίσω.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Test @ Qatar

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Οι Team Managers μιλούν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα