• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pramac: Νέος σχεδιασμός χρωμάτων
Έγινε η παρουσίαση της ομάδας στο Μιλάνο
Νέα 28/02/2019 - 09:38

Τα νέα της χρώματα για το 2019 μας αποκάλυψε χτες το απόγευμα η ομάδα της Pramac, στην παρουσίαση της ομάδας που έγινε στο Μιλάνο.

 

Ουσιαστικά αυτό που έχει αλλάξει είναι ο συνδυασμός των χρωμάτων, καθώς το άσπρο, το κόκκινο και το μπλε εξακολουθούν και κυριαρχούν.

 

Τώρα όμως το άσπρο είναι περισσότερο στις φόρμες των οδηγών, το κόκκινο είναι περισσότερο μπροστά και το μπλε περισσότερο στα πλάγια.

 

Το δίδυμο της ομάδας είναι ο Jack Miller και ο Pecco Bagnaia, με τον Αυστραλό να είναι 11ος στο τεστ του Qatar και τον rookie να κάνει τον 13ο χρόνο.

 

Και οι δυο αναβάτες έχουν συμβόλαιο απευθείας με την Ducati και «γλυκοκοιτάζουν» τη θέση του Danilo Petrucci στην εργοστασιακή ομάδα, αν ο Ιταλός δεν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Άλλωστε δεν έχει περάσει καιρός από τις δηλώσεις του Paolo Ciabatti, ο οποίος έλεγε ότι τόσο ο Miller, όσο και ο Bagnaia είναι καλοί υποψήφιοι για τη θέση το 2020.

 

Ο Jack Miller θα οδηγεί εργοστασιακή GP19 φέτος, ενώ ο νεοφερμένος στην κατηγορία και Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 πέρυσι, Bagnaia, θα έχει μια GP18 στη διάθεσή του.

 

Πέρυσι, η ομάδα της Pramac αναδείχθηκε η καλύτερη ανάμεσα στις δορυφορικές, κάτι το οποίο θα κυνηγήσει και φέτος.

 

Ο αρχιμηχανικός του Jack Miller, που συνεχίζει με την Pramac για δεύτερη χρονιά, θα είναι ο Christian Pupulin.

 

Από την πλευρά του, ο Pecco Bagnaia θα έχει τον πρώην αρχιμηχανικό του Jorge Lorenzo στο πλευρό του, τον Cristian Gabarrini.

 

Ο νέος σχεδιασμός των χρωμάτων της Pramac, έγινε υπό την επιμέλεια του Centro Stile Lamborghini.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πιο δύσκολα με τον Marc

« Προηγούμενο άρθρο

Αλλαγή ώρας στο GP του Qatar;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ