• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Είμαι η έκπληξη των τεστ;
Θέλω να είμαι η έκπληξη στους Αγώνες!
Νέα 27/02/2019 - 12:30

O Valentino Rossi χαρακτήρισε τον Danilo Petrucci ως την έκπληξη των χειμερινών δοκιμών, με τον Petrux να δείχνει πραγματικά πολύ καλά στοιχεία.

 

Ο Ιταλός, που σίγουρα μόνο τυχαία δεν έφτασε στο γκαράζ της εργοστασιακής ομάδας, ήταν η καλύτερη Ducati στο Qatar και μάλιστα με πολύ δυνατό ρυθμό.

 

«Πρέπει να πετύχω πάση θυσία, αν θέλω να μείνω στην ομάδα», έλεγε ο Danilo σε Ιταλούς δημοσιογράφους μετά το τέλος των δοκιμών.

 

«Πρέπει να ευχαριστήσω τον Dovizioso που με βοήθησε. Προέρχομαι από την Pramac, που είναι πολύ καλή ομάδα, εδώ όμως δουλεύω μεθοδικά και είμαι πιο ήρεμος».

 

«Είναι πολλοί άνθρωποι και πολύ πληροφόρηση για να εκμεταλλευτείς. Κατά μια άποψη, είναι πιο εύκολα εδώ».

 

Σε ρυθμό Αγώνα, ο Petrux έδειξε πραγματικά πάρα πολύ καλός.

 

«Πρέπει να ευχαριστήσω τον Dovi για τις συμβουλές. Άλλαξα και το στυλ μου. Δεν είμαι ακόμα τέλειος, αλλά ξέρω ότι πρέπει να περιμένουμε πιο απαιτητικές πίστες, όπως το Τέξας, για την τελική επιβεβαίωση».

 

Αν και στο ρυθμό Αγώνα ήταν δυνατός, ο ένας γύρος προβληματίζει τον Ιταλό.

 

«Δεν ήταν αυτό που κυνηγήσαμε και μάλιστα μου έμειναν δυο καινούργια ελαστικά στο γκαράζ. Όμως είναι σημαντικό να είμαστε γρήγοροι και στον ένα γύρο».

 

«Οι δυο πρώτες σειρές είναι ο στόχος και μέσω αυτών μπορείς να κυνηγήσει τη νίκη. Για την ώρα, βλέπω 10 αναβάτες να είναι σε θέση να κυνηγήσουν το βάθρο».

 

Ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος;

 

«Ο Vinales, ο Rins, που είναι οι πιο γρήγοροι και μετά ο Marquez, ο Dovizioso, ο Rossi, o Lorenzo. Εγώ; Προτιμώ να με βάλω στο τέλος».

 

«Αν είναι να είμαι η έκπληξη κάπου, προτιμώ να είμαι η έκπληξη στον Αγώνα», σχολίασε γελώντας.

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Σταδιακή πρόοδος

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Είμαστε προετοιμασμένοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα