• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Greek Social Media!
Στην αναμονή του Π.Π.Τ…
Νέα 22/02/2019 - 10:56

Όσο περνούν οι μήνες και το ημερολόγιο του Πρωταθλήματος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, το μόνο που μπορούν να κάνουν οι οδηγοί είναι να συνεχίζουν την προπόνηση αλλά και την διασκέδαση τους.

Πολλά υποσχόμενη και αινιγματική η φωτογραφία του Λευτέρη Πίππου. Ο περσινός Πρωταθλητής της κατηγορίας Superbike δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία με τους νεαρούς οδηγούς, Χρήστο Παπανικολάου και Νίκο Ελευθεριάδη και μας έκανε να αναρωτιόμαστε για το τι ετοιμάζουν…

 

Στην προετοιμασία είναι και ο Λέανδρος Ντότσικας. Ο οδηγός της κατηγορίας Racing συνεχίζει τη γυμναστική ενώ έχει ως κίνητρο του τον αγαπημένο του οδηγό, τον Marco Simoncelli !

Προπόνηση στο χώμα για τον Δημήτρη Καρακώστα. Ο 19χρονός οδηγός της Supersport μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο από την προπόνηση του με motocross και από ότι φαίνεται είναι πολύ καλός!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slippery, excuse me, please me 😎

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Καρακώστας (@espresso_piloti7) στις 15 Φεβ, 2019 στις 8:54 πμ PST

 

Κάποιοι άλλοι οδηγοί νοσταλγούν τις μέρες που βρίσκονταν σε πίστα….

Όπως για παράδειγμα, ο Βασίλης Στάμου. Ένας από τους “δίχρονους” οδηγούς του Πρωταθλήματος δημοσίευσε ένα βίντεο από την πίστα των Μεγάρων κάνοντας μας να έχουμε για λίγο την αίσθηση του Αγώνα.

 

Throwback είχαμε και από την συναθλητή του στην Racing, Βελή Είπογλου, ο οποίος ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία μαζί με τον Βασίλη Στάμου.

 

Ακόμη ένα Throwback όμως από άλλη κατηγορία. Αυτή την φορά ο αναβάτης της Open, Μενέλαος Κοντογιάννης δημοσίευσε μια φωτογραφία του από Αγώνα του γράφοντας «Οδήγα το…»

 

Για το τέλος αυτή την φορά αφήσαμε ένα οδηγό εκτός του Π.Π.Τ. Ο λόγος για τον νεαρό Βασίλη Παντελεάκη, ο οποίος συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με την σκληρή προπόνηση του εν όψει την καινούργιας σεζόν που ελπίζουμε να τον βρει να αγωνίζεται στο εξωτερικό.

«Προπόνηση με τον αγκώνα κάτω»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Practice day elbow down.🤠

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VasilisPanteleakis#3 (@vasilispanteleakis3) στις 20 Φεβ, 2019 στις 6:52 πμ PST

 

Σε αυτή την προσπάθεια δίπλα του θα είναι και το περιοδικό MOTOGP WORLD! Και όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία ο διευθυντής του περιοδικού μας, Δημήτρης Διατσίδης είναι χαρούμενος που στηρίζει και αυτός τον Βασίλη!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το MOTOGP WORLD Χορηγός της προσπάθειας μου.Ευχαριστώ πολύ τον @dimitrisdiatsidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VasilisPanteleakis#3 (@vasilispanteleakis3) στις 16 Φεβ, 2019 στις 12:45 μμ PST

 

Αυτές ήταν οι καλύτερες δημοσιεύσεις από του Έλληνες οδηγούς αυτή την εβδομάδα. Εμείς θα είμαστε εδώ την επόμενη Παρασκευή με περισσότερα νέα από τα Social Media!

Επιμέλεια Social Media: Μαρία Καλογήρου

Επόμενο άρθρο »

Αγώνας MotoGP μέσα σε πόλη!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Test @ Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα