• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Λιγότεροι χαμένοι βαθμοί φέτος
Λόγω της καλής σχέσης των οδηγών μας
Νέα 20/02/2019 - 10:55

Η καλή σχέση που έχουν αναπτύξει οι Andrea Dovizioso και Danilo Petrucci, θα έχει ως αποτέλεσμα η Ducati να χάσει λιγότερους βαθμούς το 2019.

 

Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο Paolo Ciabatti, ο Αθλητικός Διευθυντής στο Αγωνιστικό Τμήμα των κόκκινων, το Ducati Corse.

 

Σε αντίθεση με τις εντάσεις που είχαν βγει προς τα έξω, ανάμεσα σε Dovi και Lorenzo, φέτος τα πράγματα στο γκαράζ της ομάδας είναι διαφορετικά.

 

Ο Petrux ήδη έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Dovi, με τον τελευταίο να ανταποδίδει, ενώ οι δυο τους προπονούνται μαζί.

 

Όλα αυτά φάνηκαν και μέσα στην πίστα της Sepang, στο πρώτο τεστ του 2019, όταν οι δυο τους έκαναν μαζί τις δυο προσομοιώσεις Αγώνα της 2ης ημέρας.

 

Μάλιστα σ’ αυτές, τη μια φορά ήταν μπροστά ο Andrea Dovizioso και την άλλη ο Danilo Petrucci.

 

Φυσικά ο καθένας τους ξέρει το ρόλο του και αυτό βοηθά στην καλή τους σχέση.

 

Στόχος του Petrux – που έχει ένα χρόνο συμβόλαιο – είναι να πάρει την 1η του νίκη και να εδραιωθεί στην ομάδα, ενώ ο Dovi έχει το βλέμμα του στραμμένο προς τον Τίτλο.

 

Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν και οι δυο αναβάτες των κόκκινων διεκδικούσαν το Πρωτάθλημα.

 

Ιδού τι είπε ο Ciabatti σε πρόσφατες δηλώσεις του:

 

«Ξέρουμε ότι το άθλημα είναι ατομικό, αλλά προτιμούμε οι αναβάτες μας να έχουν στο μυαλό τους μαζί με το δικό τους συμφέρον και αυτό της ομάδας».

 

«Πέρυσι ο Jorge κέρδισε στο Mugello ενώ ο Dovi βγήκε δεύτερος. Θα ήταν φανταστικό να κάναμε το 1-2 και στο Misano, όπου ο Jorge έπεσε επειδή κυνηγούσε να πάρει τη νίκη από τον Andrea».

 

«Όταν είσαι 2ος στον τελευταίο γύρο και μπροστά σου είναι ο ομόσταυλός σου, δεν έχει νόημα να ρισκάρεις μια πτώση. Αυτά είναι που θέλουμε ν’ αποφύγουμε. Ο Marc το εκμεταλλεύτηκε αυτό».

 

«Δεν ασκώ κριτική στον Jorge, τον ξέρω καλά και τα πάμε καλά. Άλλωστε, ήδη από τότε ήξερε ότι δεν θα συνέχιζε μαζί μας».

 

«Αυτό που ξέρω είναι ότι οι δυο νυν αναβάτες μας έχουν τη προσέγγιση που προτιμούμε. Όταν ο ένας είναι γρηγορότερος, είναι σημαντικό να μπορεί να ξεφύγει χωρίς να τον εμποδίζει ο άλλος».

Επόμενο άρθρο »

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha YZF-R3

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Ο Bautista;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα