• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC: Επιστρέψαμε στα SBK-MOTUL
Και στόχος μας είναι η νίκη!
Νέα 19/02/2019 - 10:01

Μεγάλα όνειρα και προσδοκίες έχει δημιουργήσει το HRC στην καινούργια του συνεργασία με την ομάδα Honda Moriwaki Althea στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul.

Ο άνθρωπος που έχει κληθεί να υλοποιήσει το όνειρο της επιστροφής του HRC στις νίκες είναι ο Genesio Bevilacqua, ο οποίος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη για αυτή τη συνεργασία.

«Αυτή η καινούργια περιπέτεια είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς. Για την ώρα είναι δύσκολο να πούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.»

«Είναι γεγονός όμως πως όταν το HRC βρίσκεται στην πίστα, είναι γιατί θέλει να πετύχει πολλά καθώς είναι ο Παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο.»

«Ο στόχος μας είναι η νίκη. Όμως, όπως είπα νωρίτερα δεν ξέρω πόσο καιρό θα μας πάρει για να το πετύχουμε.»

«Σίγουρα όμως το HRC δεν επέστρεψε στα SBK-Motul απλά για τη συμμετοχή»

«Ελάχιστοι γνωρίζουν αλλά το 1990 συνεργάστηκα με την Honda και τον πρωταθλητή Kazuto Sakata. Με αυτούς βλέπεις πως είναι η νοοτροπία μιας αγωνιστικής ομάδας.»

«Έρχεσαι σε επαφή με ένα κόσμο που πηγαίνει από το συνηθισμένο στο ασυνήθιστο. Αναφέρομαι κυρίως στο τεχνολογικό κομμάτι που είχαν πρόσβαση αυτοί και όχι οι υπόλοιπες ομάδες.»

«Αυτή την στιγμή πρέπει να μαζέψουμε όλη την ενέργεια μας για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο.»

Όλες οι ομάδες των SBK έδωσαν το παρών στα Ευρωπαϊκά τεστ, σε αντίθεση με την ομάδα του HRC. O Bevilacqua μας έδωσε μια εξήγηση γι’ αυτό αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως οι μοτοσυκλέτες μας έρχονται απευθείας από το εργοστάσιο της Honda HRC μετά από πολλούς μήνες δουλειάς.»

«Το τεστ στην Αυστραλία θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Για την ακρίβεια ανυπομονώ να μπουν στην πίστα για να δούμε σε πιο επίπεδο βρισκόμαστε.»

Παρόλα αυτά η ομάδα ήταν παρούσα στο τεστ του Buriram, όμως δεν ήταν ένα τεστ εξέλιξης των μοτοσυκλετών.

«Ήμασταν στην Ταϊλάνδη τον Ιανουάριο. Αλλά ήταν μια ευκαιρία να γνωριστούμε μεταξύ μας και να ενωθούμε με την ομάδα και τους οδηγούς.»

«Εδώ στο Phillip Island θα μπορέσουμε να έχουμε μια πιο λεπτομερή εικόνα της κατάστασης, στην οποία βρισκόμαστε

Ένα από τα χαρακτηριστικά του HRC είναι η άμεση ανταπόκρισή και επίλυση των προβλημάτων. Όπως για παράδειγμα, στο MotoGP ο Jorge Lorenzo μέσα σε μια εβδομάδα είχε ότι ακριβώς είχε ζητήσει.

Όμως κατά πόσο μπορεί να συμβεί το ίδιο και για την ομάδα των SBK;

«Όταν δουλεύεις με κάποιους ανθρώπους πάνω σε μια κατάσταση, οι προτάσεις από όλους είναι ένα είδος κινήτρου. Γι’ αυτό δίνουν άμεσα απαντήσεις στα αιτήματά τους.»

«Εγώ προσωπικά περιμένω μια γρήγορη μοτοσυκλέτα αλλά γι’ αυτό χρειάζεσαι το σωστό τεστ

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Είμαι εδώ

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Το καλεντάρι σε video!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα