• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα τους δηλητηριάσω!
Χαρά αλλά και ανησυχία για Morbido/Bagnaia
Νέα 14/02/2019 - 10:06

Ο Valentino Rossi είναι από τη μια πολύ χαρούμενος με την απόδοση των «μαθητών» του στο τεστ της Sepang, δεν κρύβει όμως από την άλλη και την ανησυχία του.

 

Ο Vale τονίζει ότι δεν ήταν στα σχέδιά του ν’ αγωνίζεται αντίπαλος με τους μαθητές του στην Ακαδημία και από φέτος θα έχει δυο απ’ αυτούς στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο ένας θα είναι ο Pecco Bagnaia, που εντυπωσίασε στο τεστ της Μαλαισίας και ο άλλος ο Franco Morbidelli που από φέτος θ’ αγωνίζεται με ίδια μοτοσυκλέτα με αυτή του Rossi.

 

Για τον Bagnaia, ο Rossi σχολίασε:

 

«Εντυπωσιακός. Στον ένα γύρο ήταν φανταστικός και του δίνω τα συγχαρητήριά μου. Ελπίζω στους Αγώνες να είναι πιο αργός», πρόσθεσε αστειευόμενος.

 

«Ήταν γρήγορος και τις τρεις ημέρες κι έκανε 1:58,3. Με δεδομένο ότι η εμπειρία του στην κατηγορία είναι ελάχιστη, θεωρώ ότι πρέπει να τον προσέχουμε».

 

Χωρίς να χάσει την αίσθηση του χιούμορ του, ο Valentino συνεχίζει για τους δυο αναβάτες του και λέει:

 

«Θα προσπαθήσω να τους δηλητηριάσω όταν πάμε σπίτι! Τα πράγματα δεν είναι εύκολο ούτε με τον Franco, μιας και είμαστε πολύ, πολύ κοντά σε απόδοση. Έχει βελτιωθεί πολύ».

 

Τέλος, ο Rossi μίλησε για το «πρόβλημα» του να έχεις αντιπάλους μέσα στις πίστες, μαθητές από το δικό σου σχολείο, την Ακαδημία εν προκειμένω.

 

«Όταν ξεκινήσαμε την Ακαδημία, δεν περίμενα ότι θα είχα αυτό το “πρόβλημα”. Δεν περιμέναμε ότι οι αναβάτες θα έφταναν στο σημείο να μάχονται εναντίον μου».

 

«Επομένως, από τη μια είμαι αρκετά ανήσυχος, αλλά από την άλλη είμαι πολύ χαρούμενος, διότι αυτό σημαίνει ότι κάνουμε καλή δουλειά».

 

«Τώρα έτσι έχουν τα πράγματα… βοηθάμε αναβάτες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να με κερδίζουν».

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό (με καθυστέρηση)

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Μπορώ να μάθω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα