• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Υπομονή…
Αυτό χρειάζεται η KTM
Νέα 13/02/2019 - 09:57

Ο Johann Zarco έκανε ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του φέτος, αφήνοντας την Yamaha για την ΚΤΜ, μια κίνηση για την οποία δέχτηκε κριτική από πολλούς.

 

Χτες όμως δεν ήταν ημέρα αμφισβήτησης και αμφιβολιών, αλλά ημέρα χαράς μιας και το εργοστάσιο της ΚΤΜ έκανε την παρουσίαση όλων των ομάδων του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

«Το ότι είμαι εδώ, στην παρουσίαση, με κάνει να συνειδητοποιώ πόσο κοντά είμαστε στο να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα», σχολίαζε ο Γάλλος.

 

«Δεν νοιώθω πίεση. Κάναμε καλό τεστ στην Sepang και παρά το ότι έχουμε ακόμα δουλειά, κάναμε βήματα μπροστά κι αυτό με χαροποιεί».

 

«Θα προσπαθήσω να είμαι ο εαυτός μου. Σε εργοστασιακή ομάδα έχεις πάρα πολλά να δοκιμάσεις, αλλά κάποια στιγμή θες καθαρό μυαλό και ιδέες για να είσαι γρήγορος».

 

«Η ΚΤΜ έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο κι επομένως πρέπει να κάνουμε υπομονή».

 

«Έχουμε και τον Pedrosa μαζί μας και είναι κρίμα που ο τραυματισμός του στην κλείδα δεν του επέτρεψε να είναι στο τεστ».

 

Το επόμενο τεστ είναι στην πίστα του Qatar, εκεί που μετά από λίγες ημέρες θα ξεκινήσει και το Πρωτάθλημα. Ο στόχος του Zarco για τον 1ο Αγώνα;

 

«Θα είμαι χαρούμενος αν παλέψω για μια θέση στη δεκάδα και νομίζω ότι αυτός είναι εφικτός στόχος».

 

«Δεν είναι εύκολο να πεις τι θα γίνει, αλλά είμαι χαρούμενος που θα κάνουμε το τεστ εκεί, έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε από μια καλή βάση».

 

«Το αδύναμο σημείο μας φέτος ενδεχομένως να είναι η αδυναμία να ξεκινήσουμε δυνατά από την Παρασκευή, μιας και δεν θα έχουμε σημεία αναφοράς».

 

Στην ΚΤΜ έχουν πολλή δουλειά, αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση, ωστόσο υπάρχουν λόγοι και για χαμόγελα.

 

«Είμαι πιο άνετος τώρα στα φρένα, κάτι με το οποίο δυσκολεύτηκα πολύ τον Νοέμβριο. Ο κινητήρας δουλεύει καλά στις εξόδους των στροφών, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε μέσα σ’ αυτές».

 

Τέλος, μίλησε για τη σχέση του με τον Pol Espargaro, με τον οποίο φαίνεται ότι τα πάνε καλά.

 

«Ο Pol είναι καλό παιδί κι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα δυο τελευταία χρόνια. Βλέποντας τι δουλειά έχω κάνει τους τελευταίους μήνες, δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει κάνει τα δυο αυτά χρόνια».

 

«Ήταν χαρούμενος στην Sepang, μιας και έπεσε κάτω από τα 2 λεπτά που είναι σημαντικό, αν και υπήρξαν κάποιοι κάτω από το 1:59».

 

«Δεδομένου ότι έχουμε διαφορετικό στυλ, δεν μοιραζόμαστε πολλά και ο καθένας κάνει τη δουλειά του, αλλά είναι καλό παιδί και ωραίος για να κάνεις παρέα».

Επόμενο άρθρο »

ΚΤΜ: Φωτογραφικό 1

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της ΚΤΜ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα