• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test: Ημέρα 3
Τρομερό ξεκίνημα σήμερα το πρωί!
Νέα 08/02/2019 - 06:27

Τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα της Sepang, στην Μαλαισία, με τους οδηγούς να έχουν μεγάλα κέφια.

 

Το φετινό Πρωτάθλημα δείχνει ότι θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον από τα – ούτως ή άλλως – συναρπαστικά των προηγούμενων ετών.

 

Η πρώτη ώρα στην Μαλαισία ήταν εκπληκτική, με τους οδηγούς να εκμεταλλεύονται τις χαμηλές θερμοκρασίες και να γράφουν φοβερούς χρόνους.

 

Οι Ducati κυριαρχούν στην πίστα, με τις κόκκινες μοτοσυκλέτες να κάνουν το 1-2-3-4 και τον Danilo Petrucci να δείχνει από νωρίς τα δόντια του!

 

Ο Ιταλός, εμφανώς αδυνατισμένος και πάρα πολύ αποφασισμένος να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δίνεται φέτος, κατάφερε να κάνει 1:58,239!

 

Πρόκειται για τον καλύτερο – έστω και ανεπίσημο – χρόνο που έχει κάνει ποτέ αναβάτης μοτοσυκλέτας στην Sepang!

 

Ωστόσο και οι άλλες Ducati, πίσω από τον Petrux, εντυπωσιάζουν και δείχνουν τη δύναμή τους.

 

Αυτός όμως που κλέβει – με διαφορά – την παράσταση, είναι ο νεοφερμένος στην κατηγορία και Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 πέρυσι, Pecco Bagnaia.

 

Πάνω στην περσινή GP18, ο rookie κάνει πράγματα και θαύματα στην Sepang, καταφέρνοντας να είναι 2ος, με διαφορά 63χιλ από την κορυφή!

 

Απίστευτος χρόνος από τον Ιταλό, 1:58,302 (!!), ο οποίος κρατά πίσω του τον σαφώς πιο έμπειρο Jack Miller, τον ομόσταυλό του.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο επόμενος rookie είναι στην 15η θέση – είναι ο Joan Mir με την Suzuki – με διαφορά 1,2’’ από την κορυφή.

 

Ο τέταρτος καλύτερος χρόνος, για την ώρα, ανήκει στον Andrea Dovizioso, ο οποίος είναι τρία δέκατα πιο αργός από τον νέο ομόσταυλό του.

 

Από τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες, ο Maverick Vinales είναι η καλύτερη Yamaha στην 5η θέση, με διαφορά μισού δευτερολέπτου από τον Valentino Rossi που είναι 10ος.

 

Η καλύτερη Honda είναι του Cal Crutchlow, ο οποίος καταφέρνει και είναι περίπου έξι δέκατα μακριά από την πρώτη θέση.

 

Πληροφορίες από την πίστα θέλουν τον Marc Marquez να πονά αρκετά στον εγχειρισμένο αριστερό του ώμο, κάτι που εξηγεί το νωθρό ξεκίνημά του.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι 11ος, πίσω και από την Honda του Takaaki Nakagami που κρατά τον 9ο καλύτερο χρόνο.

 

Ευχάριστη έκπληξη η 7η θέση του πολύ ικανοποιημένου, μέχρι στιγμής, Aleix Espargaro, ο οποίος απέχει 8 δέκατα από την κορυφή.

 

Δυνατή παρουσία και από τον Morbidelli, που έχει καταφέρει να μπει στη δεκάδα. Εκτός αυτής είναι η Suzuki, με τον καλύτερο εκπρόσωπό της, τον Rins, να είναι 12ος.

 

Η καλύτερη ΚΤΜ είναι του Johann Zarco στην 17η θέση, με διαφορά 1,4’’ από την πρώτη θέση.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test: Ημέρα 3

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ήταν ανέφικτο για μένα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα