• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test: Ημέρα 2
Καμμία αλλαγή στις 08:00
Νέα 07/02/2019 - 08:20

Οι περισσότεροι αναβάτες κάνουν διάλειμμα αυτή την ώρα στην πίστα της Sepang, χωρίς να έχουμε κάποια αλλαγή στους χρόνους σε σχέση με μια ώρα πριν.

 

Το μεσημέρι στην Sepang δεν ενδείκνυται για καλούς χρόνους, με την πίστα να είναι σε καλύτερη κατάσταση αργότερα, όταν θα έχει πέσει η θερμοκρασία.

 

Υπάρχουν πληροφορίες από την πίστα ότι κάποιοι θα δοκιμάσουν προσομοίωση Αγώνα, ενώ ήδη ένας έχει κάνει.

 

Στους χρόνους, οι τέσσερεις πρώτοι παραμένουν με διαφορά στα 63χιλ, την ώρα που 19 αναβάτες είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο, θυμίζοντάς μας την Moto2 πέρυσι!

 

Από τους πρώτους 10, ο Aleix Espargaro έχει κάνει – πρώτος απ’ όλους – προσομοίωση Αγώνα με μέσο όρο περίπου στο 2:01, που είναι πολύ καλός χρόνος.

 

Βέβαια περιμένουμε και άλλους, για να υπάρχει σύγκριση. Σήμερα, ενδεχομένως να κάνουν μίνι προσομοίωση και οι Ducati.

 

Ο Pol Espargaro έχει μείνει πίσω με την ΚΤΜ και είχε ένα highside στην 1, μετά και τη χτεσινή του πτώση. Ευτυχώς σηκώθηκε αμέσως και συνέχισε.

 

Λίγο πριν το μεσημεριανό διάλειμμα, ο Marquez έκανε μερικούς γύρους και επέστρεψε αμέσως στο γκαράζ, χωρίς να σταματήσει την RC213V απ’ έξω, όπως γίνεται συνήθως.

 

Αυτό οδήγησε κάποιους στο συμπέρασμα ότι στην Repsol δοκιμάζουν κάτι το ιδιαίτερο, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

 

Άλλωστε, όπως φαίνεται και από την παραπάνω φωτογραφία, οι ομάδες είναι στην πίστα και για να παρακολουθήσουν τους αντιπάλους τους.

 

Τέλος, να επισημάνουμε και πάλι την εντυπωσιακή παρουσία των Rabat-Quartararo, οι οποίοι είναι στην 7η και 11η θέση, αλλά και του Cal Crutchlow​ που χάνει την 1η θέση για μόλις 4χιλ!

 

Ειδικά ο νεοφερμένος Fabio Quartararo κλέβει την παράσταση, με τη διαφορά του από τον Dovizioso και την 1η θέση να είναι στο μισό δευτερόλεπτο!

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test: Ημέρα 2 (Ανανεωμένο)

« Προηγούμενο άρθρο

Σημαντική αναβάθμιση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα