• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σημαντική αναβάθμιση
Ο Quartararo παίρνει την Μ1 του ‘19
Νέα 07/02/2019 - 07:35

Ο Fabio Quartararo θα έχει μοτοσυκλέτα του 2019 στη διάθεσή του για το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία και όχι περσινό μοντέλο.

 

Αρχικά, όπως γνωρίζαμε, η Petronas Yamaha προσανατολίζονταν να δώσει καινούργια μοτοσυκλέτα στον Morbidelli και μια Μ1 του ’18 στον rookie Quartararo.

 

Την τελευταία, όμως, στιγμή, άλλαξε αυτό το πλάνο και πλέον η Yamaha – κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτή τα τελευταία χρόνια – θα έχει 4 ίδιες μοτοσυκλέτες!

 

Τουλάχιστον στην αρχή, καθώς είναι βέβαιο ότι οι εργοστασιακοί θα παίρνουν πρώτοι τις όποιες αναβαθμίσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν.

 

Ειδικά για τον Quartararo, φαίνεται ότι παρά το ότι θα έχει τη νέα M1 στη διάθεσή του, θα είναι ο τελευταίος που θα παίρνει αναβαθμίσεις από τους 4.

 

Πρώτοι θα παίρνουν τα νέα εξαρτήματα οι Rossi-Vinales και μετά από 2-3 Αγώνες θα τα έχει στη διάθεσή του ο Franco Morbidelli.

 

Ο Ιταλός θα έχει προτεραιότητα έναντι του Γάλλου, ο οποίος θα περιμένει προτού τα δοκιμάσει.

 

Επιπλέον, ο Fabio θα έχει 5 και όχι 7 κινητήρες στη διάθεσή του, κάτι που σημαίνει ότι θα του μειώσουν λίγο τις στροφές ανά λεπτό, για να επιμηκύνουν τη «ζωή» τους.

 

Χτες, πρώτη ημέρα των δοκιμών στην Sepang, ο Morbido ήταν στην 12η θέση με διαφορά 8 δέκατα από την κορυφή, ενώ ο Quartararo ήταν 18ος, περίπου μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον ομόσταυλό του.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test: Ημέρα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test: Ημέρα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα