• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test: Ημέρα 2
7 οδηγοί κάτω από τα 2 λεπτά!
Νέα 07/02/2019 - 06:18

Ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην πίστα της Sepang, στη Μαλαισία, με τους αναβάτες ήδη να γράφουν πάρα πολύ καλούς χρόνους.

 

Μετά το χτεσινό «ξεμούδιασμα» και εκμεταλλευόμενοι τις καλές συνθήκες, εφτά οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας είναι ήδη κάτω από τα 2 λεπτά.

 

Με το τέλος της πρώτης ώρας των δοκιμών, ο Valentino Rossi ήταν αυτός που είχε κάνει χρόνο κάτω από τα 2:00, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:59,625.

 

Τώρα, δυο ώρες αφότου ξεκίνησαν οι δοκιμές σήμερα, ο Vale παραμένει με αυτόν το χρόνο και είναι στην 3η θέση.

 

Πολύ δυνατά έχουν μπει οι Ducati στην πίστα. Δεν είναι μόνο η πρώτη θέση του Dovi, αλλά και η πολύ καλή παρουσία των Petrucci, Rabat, Miller.

 

Ο Andrea Dovizioso είναι στο 1:59,562 – ο καλύτερος χρόνος που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο τεστ – ενώ μόλις 4χιλ πίσω του είναι η Honda του Cal Crutchlow!

 

Ο Βρετανός οδηγεί την RC213V του για πρώτη φορά σ’ αυτό το τεστ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο στην Αυστραλία πέρυσι.

 

Ο Cal κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτός, μαζί με τον Dovi, έχουν καταφέρει να κάνουν καλύτερο χρόνο από τον αντίστοιχο χτεσινό του Marquez.

 

Ο Marc είναι στην 4η θέση, με μια διαφορά της τάξης των 0,165’’ πίσω από τον Valentino Rossi και 55χιλ μπροστά από τον Danilo Petrucci.

 

Ο Petrux κρατά την 5η θέση μπροστά από τον Tito Rabat που επίσης προέρχεται από πολύ σοβαρό τραυματισμό.

 

Ο Ισπανός ήταν η μεγάλη έκπληξη της χτεσινής ημέρας, ενώ και σήμερα – ακολουθώντας τον Marc Marquez, καταφέρνει να είναι στις πρώτες θέσεις.

 

Η Suzuki και ο Alex Rins είναι η τελευταία μοτοσυκλέτα με χρόνο κάτω από τα 2 λεπτά μέχρι στιγμής, με τον Ισπανό να έχει τον 7ο καλύτερο χρόνο.

 

Τη δεκάδα κλείνουν οι Jack Miller, Maverick Vinales και Aleix Espargaro, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε 5 διαφορετικούς κατασκευαστές στις 10 πρώτες θέσεις.

 

Κοντά στους 10 πρώτους ήταν και η ΚΤΜ, χάρη στη θεαματική βελτίωση του Johann Zarco σήμερα, ο οποίος – για την ώρα – έχει κατεβάσει 1’’ το χτεσινό του χρόνο!

 

Ο Zarco είναι στην 12η θέση, με διαφορά 38χιλ από τον συμπατριώτη του, τον rookie Quartararo, ο οποίος κλέβει την παράσταση έχοντας σκαρφαλώσει στην 11η θέση!

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test: Ημέρα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Μέγα Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα