• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test: Ημέρα 1
Διάλειμμα στην Μαλαισία, οι χρόνοι
Νέα 06/02/2019 - 08:21

Μεσημεριανό διάλειμμα στην Μαλαισία, με τον Marc Marquez να έχει καταφέρει να ανέβει στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μόνο προβληματισμένος δεν δείχνει από το χειρουργημένο ώμο του και είναι 1ος με χρόνο στο 1:59,621.

 

Στα 0,259’’ πίσω του είναι ο Alex Rins και η Suzuki, ενώ ακολουθεί ο Maverick Vinales με την Μ1, που έχει κάνει τους περισσότερους γύρους από κάθε άλλον κανονικό οδηγό.

 

Στην 4η θέση έχει υποχωρήσει ο Danilo Petrucci, ο οποίος είχε μπει δυνατά από την πρώτη ώρα των δοκιμών. Από τότε όμως δεν βελτίωσε το χρόνο του.

 

Τέσσερεις διαφορετικοί κατασκευαστές στις τέσσερεις πρώτες θέσεις, με την Yamaha να έχει δυο δικές της μοτοσυκλέτες μέσα στην πεντάδα.

 

Ο Valentino Rossi είναι 5ος, με μια διαφορά όμως μικρότερη από μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή!

 

Σημαντική βελτίωση για τον Takaaki Nakagami, ο οποίος φιγουράρει με την Honda του στην 7η θέση, ελάχιστα πίσω από τον Dovizioso που είναι 6ος.

 

Στη δεκάδα των πρώτων και η ΚΤΜ με τον Pol Espargaro, ο οποίος φαίνεται ότι μπορεί να κάνει εκπλήξεις και φέτος, αν αποφύγει τους τραυματισμούς που του στοίχισαν πέρυσι.

 

Στους δέκα καλύτερους και ο ​Franco Morbidelli ​(φωτό), πάνω στην εργοστασιακή Μ1 της νέας ομάδας Petronas Yamaha. Η διαφορά του από τον πρώτο είναι μόλις στα 9 δέκατα.

Επόμενο άρθρο »

Έβγαλαν τις ρόδες!

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο κράνος του Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα