• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test: Ημέρα 1
Οι χρόνοι στις 07:00
Νέα 06/02/2019 - 07:12

Ανατροπές έχουμε στη λίστα με τους χρόνους, καθώς οι οδηγοί – μετά το χειμερινό διάλειμμα – δείχνουν ιδιάιτερα ευδιάθετοι και κεφάτοι.

 

Το αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε πάρα πολύ καλούς χρόνους για ξεκίνημα, κάτι που μας ανοίγει ιδιαίτερα την όρεξη ενόψει της νέας σεζόν!

 

Μετά το νωθρό ξεκίνημα τις πρώτες δυο ώρες – και με ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες ακόμα και για Sepang – η Suzuki έχει «πατήσει γκάζι».

 

Ο Alex Rins βρίσκεται στην πρώτη θέση των χρόνων και είναι ο ένας από τους δυο αναβάτες που ήδη έχουν καταφέρει να σπάσουν το φράγμα των δυο λεπτών!

 

Ο Ισπανός είναι στο 1:59,880 ενώ πίσω του ακολουθεί ο επίσης βελτιωμένος Maverick Vinales με την Yamaha του.

 

Μόλις 57χιλ χωρίζουν τους δυο Ισπανούς, που έχουν αφήσει στην 3η θέση τον μέχρι πρότινος πρώτο Danilo Petrucci.

 

Χρόνους κατέβασε και ο Valentino Rossi με τον Andrea Dovizioso που έπονται, πίσω από τον Petrux και την εργοστασιακή GP19.

 

Ο Vale, όπως και ο Vinales, δείχνουν ότι η Yamaha είναι σε καλό δρόμο και θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι από το ξεκίνημά τους αυτό στην Μαλαισία.

 

Ο Rossi είναι μόλις 0,174’’ πίσω από τον πρώτο και ένα δέκατο περίπου πιο αργός απλο τον Vinales.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πίστα, η Yamaha έχει στην Μαλαισία τους ίδιους δυο κινητήρες που είχε σε Valencia και Jerez, αλλά με κάποιες εσωτερικές αλλαγές.

 

Ο Dovi είναι στην 5η θέση, μπροστά από Marquez (είναι στην πίστα μαζί με τον φυσιοθεραπευτή του) και την KTM του Pol Espargaro.

 

Έτσι, στις πρώτες εφτά θέσεις έχουμε τα πέντε από τα έξι εργοστάσια, με την Aprilia να έχει υποχωρήσει στην 11η θέση, αλλά μόλις οχτώ δέκατα από τον πρώτο!

 

Σημαντική η παρουσία και των Tito Rabat/Cal Crutchlow, οι οποίοι προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς και είναι 8 δέκατα από την κορυφή.

 

Στο ίδιο δευτερόλεπτο από τον πρώτο είναι οι 15 από τους 25 αναβάτες που έχουν γράψει χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Το νέο κράνος του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test: Ημέρα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα