• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Μπορούμε να τα καταφέρουμε!
Αισιόδοξος ο Ισπανός της Yamaha
Νέα 04/02/2019 - 13:07

Ο Maverick Vinales ήταν αυτός που κατάφερε να βάλει στοπ στο μεγαλύτερο σερί χωρίς νίκες της Yamaha, κατακτώντας τη 1η θέση στο GP της Αυστραλίας πέρυσι.

 

Στη τελική βαθμολογία της σεζόν του 2018, ο Ισπανός αναβάτης τερμάτισε στην 4η θέση και τώρα ετοιμάζεται για μια νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

 

Μια νέα σεζόν με πολλές αλλαγές για τον Vinales, ο οποίος ελπίζει ότι όλες αυτές θα είναι σε θέση να του δώσουν την παραπάνω ώθηση και να πετύχει το όνειρό του.

 

Αυτό δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του Τίτλου στη μεγάλη κατηγορία, με τον Ισπανό να μην φοβάται να δηλώσει στην παρουσίαση της ομάδας, ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

 

«Η μοτοσυκλέτα δείχνει πανέμορφη. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Για μένα ήταν μακρύ το διάστημα των διακοπών και θέλω να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα να δω τα βήματα που έχουν γίνει».

 

Ο Vinales άλλαξε από το #25, με το οποίο τον είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, στο #12, ενώ έφερε τον παλιό του αρχιμηχανικό στο γκαράζ, τον Esteban Garcia.

 

«Με τον Esteban νοιώθω μεγαλύτερη σιγουριά… με όλες αυτές τις αλλαγές που έχουμε κάνει σε μοτοσυκλέτα και ομάδα, θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

Για τον Valentino είπε: «Δίνουμε πολλές μάχες, αλλά όλα αυτά μένουν μέσα στην πίστα. Όταν βγάζουμε τα κράνη είμαστε φίλοι. Μ’ αρέσει αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Maverick Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα