• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Greek Social Media!
Με σούζες, προπονήσεις και πράξεις αγάπης!
Νέα 01/02/2019 - 11:38

Αυτή την εβδομάδα υπάρχει ποικιλία δημοσιεύσεων και δραστηριοτήτων στις δημοσιεύσεις των Ελλήνων οδηγών.

Ας ξεκινήσουμε όμως με μια σούζα. Για πολλούς οδηγούς το hashtag Wheelie Wednesday είναι το αγαπημένο τους επειδή έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν φωτογραφίες με τις καλύτερες σούζες τους.

Όπως για παράδειγμα, ο Δημήτρης Καρακώστας που δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία από την προηγούμενη σεζόν με την αγαπημένη του Honda CBR 600.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am wheelie excited 😎😎 #wheeliewednesday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημήτρης Καρακώστας (@espresso_piloti7) στις 30 Ιαν, 2019 στις 9:27 πμ PST

 

Όμως ας περάσουμε σε κάτι πιο χιουμοριστικό. O Δημήτρης Καρακώστας είχε την ευκαιρία να κάνει προπόνηση με τον νεαρό Βασίλη Παντελεάκη και τον συναθλητή του στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Γιώργο Γερακιανάκη. Γιατί η προπόνηση έχει περισσότερο ενδιαφέρον όταν έχεις ανταγωνισμό! 

Στο βίντεο ο Βασίλης μας προϊδέασε για το τι θα γινόταν στην συνέχεια της προπόνησης. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

 

Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Στάμου έκανε ένα ακόμα throwback. Αυτή την φορά αποφάσισε να κοινοποιήσει μια φωτογραφία με τον συναθλητή του, Στράτο Χρονόπουλο. Ενώ απο ότι φαίνεται στα σχόλιά τους και οι δύο νοσταλγούν τις αγωνιστικές μέρες. 

 

Η διασκέδαση στα χιονιά συνεχίζεται για τον Λέανδρο Ντότσικα. Ο οδηγός και πρώην Πρωταθλητής της κατηγορίας Racing φαίνεται να περνάει πολύ ωραία τα χειμωνιάτικο διάλλειμα του φτιάχνοντας χιονάνθρωπους.

 

Αντίθετα, ο οδηγός της κατηγορίας Superbike Γιώργος Μαρκεσίνης ξεκίνησε την εντατική γυμναστική. Ο Γιώργος αποφάσισε να αφήσει πίσω του τις διακοπές και να αρχίσει να προετοιμάζεται για την καινούργια σεζόν.

 

Για το τέλος, αυτή την φορά, αφήσαμε μια φωτογραφία γεμάτη αγάπη. Ο πολυπρωταθλητής σε Trial και Ταχύτητα, Λευτέρης Πίππος, μοιράστηκε μαζί μας ακόμα μια φωτογραφία από την επίσκεψη του στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Ελπίδα.

Η λεζάντα όπως και η φωτογραφία, από μόνη της, τα λένε όλα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μαθήματα ζωής.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lefteris Pippos (@lefterispippos) στις 25 Ιαν, 2019 στις 3:41 πμ PST

Αυτές ήταν οι καλύτερες δημοσιεύσεις των Ελλήνων Οδηγών για αυτή την εβδομάδα. Εμείς θα είμαστε εδώ την επόμενη Παρασκευή με περισσότερα νέα από τα Social Media!

Επιμέλεια Social Media: Μαρία Καλογήρου

Επόμενο άρθρο »

O Ray θα δοκιμάσει την GSX-RR

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Πρώτη φορά σε πίστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα