• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Ξεκινά το pre-test!
Δοκιμαστές και οδηγοί της ΚΤΜ στη πίστα
Νέα 01/02/2019 - 09:26

Οι εργοστασιακοί αναβάτες της ΚΤΜ, o Johann Zarco και ο Pol Espargaro, βρίσκονται από σήμερα στην πίστα της Sepang.

 

Οι δυο τους, μαζί με τους δοκιμαστές των εργοστασίων αλλά και το δίδυμο της Tech3, τον Miguel Oliveira με τον Hafizh Syahrin, παίρνουν μέρος στο τεστ που γίνεται εκεί.

 

Οι επίσημες δοκιμές για τους αναβάτες των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας ξεκινούν στις 06 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται στις 08 του μήνα.

 

Όμως, όπως είθισται, πριν το επίσημο τεστ στην πίστα κάνουν πρώτοι μερικά χιλιόμετρα οι οδηγοί εξέλιξης του κάθε εργοστασίου.

 

Αυτή τη φορά όμως, για να συνηθίσουν ακόμα περισσότερο τη μοτοσυκλέτα, η KTM θα έχει σ’ αυτό το pre-test και τους κανονικούς οδηγούς της.

 

Μεγάλος απών, σε ό,τι αφορά στο εργοστάσιο από την Αυστρία, είναι ο Dani Pedrosa ο οποίος δεν μπορεί να πάρει μέρος.

 

Ο Dani, που είναι ο νέος δοκιμαστής της ΚΤΜ, έκανε τον περασμένο μήνα χειρουργείο στη δεξιά του κλείδα και δεν θα καταφέρει να οδηγήσει και πάλι την RC16.

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι η ΚΤΜ – λόγω των προνομίων που έχει – έχει τη δυνατότητα να κάνει απεριόριστα τεστ με τους οδηγούς της.

 

Το ίδιο προνόμιο απολαμβάνει και η Aprilia, που θα έχει τον Aleix Espargaro στην πίστα, μαζί με τον νέο δοκιμαστή της, τον Bradley Smith.

 

Δεν αποκλείεται την τελευταία ημέρα αυτού του pre-test, να μπει στην πίστα με την RS-GP και το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Andrea Iannone.

 

Η Honda θα έχει τον Stefan Bradl στην πίστα της Μαλαισίας, η Ducati τον Michele Pirro και η Suzuki – η παρουσίαση της οποίας θα γίνει στις 03 Φλεβάρη – τον Sylvain Guintoli.

 

Από αυτούς, ο Stefan Bradl (φωτό) θα είναι παρών και στο κανονικό τεστ, καθώς θα πάρει τη  θέση του τραυματία Jorge Lorenzo πάνω στη σέλα της RC213V.

 

Η Yamaha ενδεχομένως να έχει τρεις αναβάτες στην πίστα: τον Jonas Folger, τον νέο της δοκιμαστή και τους Ιάπωνες Katsuyuki NakasugaKohta Nozane.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Χρήσιμες ημερομηνίες

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix: Αδύνατον για τον Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα