• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Σούπερ θετικό τεστ!
«Τσεκ» σε όλα τα κουτάκια
Νέα 30/01/2019 - 10:56

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων έφυγε από την πίστα του Portimao ο Jonathan Rea, ολοκληρώνοντας τα Ευρωπαϊκά τεστ των SBK-Motul πριν την έναρξη της σεζόν.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έβαλε στην αρχή της ημέρας ένα ελαστικό κατατακτηρίων και κατάφερε να κάνει έναν αρκετά καλό χρόνο.

 

Στη συνέχεια δούλεψε με επιμέλεια πάνω στο πρόγραμμα που είχε βγάλει η ομάδα και στο τέλος έβαλε και πάλι ένα ελαστικό κατατακτηρίων.

 

Τότε ήταν που κατάφερε να κάνει το 1:40,885 αφήνοντας σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πίσω του τον δεύτερο καλύτερο αναβάτη στην πίστα.

 

Ο Rea είχε και μια πτώση στον τελευταίο του γύρο, λίγο αφότου είχε κάνει μια δοκιμαστική εκκίνηση.

 

Ευτυχώς η πτώση δεν του στοίχισε κάποιον τραυματισμό και είναι πανέτοιμος για το ξεκίνημα της σεζόν στην Αυστραλία, στις 22 με 24 Φεβρουαρίου.

 

«Ήταν ένα σούπερ θετικό τεστ. Στην Jerez προσπαθούσα να κατανοήσω τη μοτοσυκλέτα και την καινούργια άσφαλτο».

 

«Και γι’ αυτό ήταν δύσκολο να αξιολογήσουμε τη δουλειά που είχαμε κάνει το χειμώνα. Εδώ όμως ήταν μια ουδέτερη πίστα και είχαμε πολλά δεδομένα για να δουλέψουμε».

 

«Αν και η θερμοκρασία δεν ήταν ιδανική, ήμασταν σταθεροί και τις δυο ημέρες. Επιβεβαιώσαμε την καλή αίσθηση με το πλαίσιο και δουλέψαμε λίγο καλύτερα στα ηλεκτρονικά».

 

«Ξεκινήσαμε δουλειά και στον τομέα του ρυθμού για τους Αγώνες. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος με την αίσθησή μου με το φθαρμένο ελαστικό. Πιο χαρούμενος απ’ ότι ήμουν πέρυσι τέτοιο καιρό».

 

«Αυτό το τεστ έβαλε τσεκ σε όλα τα κουτάκια και μένουν μόνο κάτι μικρά μόνο να ελέγξουμε. Τελειώσαμε όμως με τις προτεραιότητες που είχαμε».

Επόμενο άρθρο »

Lowes: Μπορούμε και περισσότερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Πήρα όλα τα θετικά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα