• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα χρώματα της Petronas Yamaha
Η παρουσίαση έγινε στην Kuala Lumpur
Νέα 28/01/2019 - 10:54

Πριν λίγα λεπτά έγινε η παρουσίαση των νέων χρωμάτων της Petronas Yamaha για τη σεζόν 2019.

 

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή τόσο για την ομάδα, που θα έχει παρουσία και στη μεγάλη κατηγορία από φέτος, όσο και για την Μαλαισία γενικότερα.

 

Είναι η πρώτη φορά που η Μαλαισία θα έχει δική της ομάδα στη MotoGP κατηγορία και η υπερηφάνεια ήταν διάχυτη στους πύργους όπου και έγινε η παρουσίαση.

 

Στη σκηνή ήταν οι αναβάτες της ομάδας, ο περσινός Rookie Franco Morbidelli και ο Fabio Quartararo που θα κάνει ντεμπούτο φέτος στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Morbido θα έχει μια εργοστασιακή Μ1 της Yamaha στη διάθεσή του, κάτι που σημαίνει ότι – τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν – η μοτοσυκλέτα του θα είναι ίδια με αυτή των Rossi-Vinales.

 

Από την άλλη, στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, ο Quartararo θα οδηγεί μια περσινή μοτοσυκλέτα της Yamaha.

 

Φυσικά το παρών στην παρουσίαση έδωσαν και οι οδηγοί των ομάδων στις δυο μικρότερες κατηγορίες, της Moto2 και της Moto3.

 

Στη μεσαία κατηγορία ο Khairul Idham Pawi θα προσπαθήσει να προσθέσει κι άλλες νίκες στο ενεργητικό του, όντας ο μόνος οδηγός από την Μαλαισία που έχει νίκες σε GP.

 

Στην Moto3, οι ελπίδες της ομάδας για μια καλή παρουσία, βασίζονται τόσο στον έμπειρο John McPhee αλλά και στον ελπιδοφόρο Ayumu Sasaki. Οι οδηγοί της ομάδας στην Moto3 θα έχουν μοτοσυκλέτα της Honda.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Portimao Test (Ημ. 1)

« Προηγούμενο άρθρο

Στη σωστή κατεύθυνση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα