• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οδοιπορικό - Δρόμος Ειρήνης 2018
Από την Αρχαία Ολυμπία στη Χιροσίμα
Νέα Αγοράς 21/01/2019 - 14:44

Δελτίο Τύπου


 

Δρόμος Ειρήνης 2018: Από την Αρχαία Ολυμπία στη Χιροσίμα      

Η Andeli Mototouring καλωσορίζει και πάλι τον Κωνσταντίνο Μητσάκη στις 28 Ιανουαρίου και ώρα 19:30  στις εγκαταστάσεις της, όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το οδοιπορικό ‘’Δρόμος Ειρήνης 2018. Αρχαία Ολυμπία-Χιροσίμα.

Ο γνωστός σε όλους μας ταξιδευτής, κατάφερε να πραγματοποιήσει μία ακόμα μεγάλη πρόκληση, ένα ταξίδι 55 ημερών και 16.600 χιλιομέτρων συντροφιά με μια HONDA CRF250 RALLY, διασχίζοντας συνολικά εννέα Ευρωπαϊκές και Ασιατικές χώρες: Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ουκρανία, Ρωσία-Σιβηρία, Μογγολία, Ν. Κορέα και Ιαπωνία.

Τελικός προορισμός του η Χιροσίμα και στόχος του να μεταφέρει ένα μήνυμα Ειρήνης από τον Δήμαρχο Ολυμπίας, Ευθύμη Κοτζά, στο δήμαρχο της Χιροσίμα, Yasco Suehiro, με αφορμή τη συμπλήρωση των 73 χρόνων από τη ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα.

Οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση του οδοιπορικού, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και να μοιραστούν με τον  Έλληνα ταξιδευτή τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις που κατάφερε να αποκομίσει από το πρόσφατο οδοιπορικό του.

Σας περιμένουμε με χαρά να απολαύσουμε μαζί μια βραδιά γεμάτη ταξιδιωτικές εμπειρίες!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:

 

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Παρακαλώ, δηλώστε την παρουσία σας στο 210 6533968.

 

Επόμενο άρθρο »

Ρεκόρ πωλήσεων BMW Motorrad το 2018

« Προηγούμενο άρθρο

F1 Hungaroring 2019

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα