• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Test @ Jerez
Έφυγε με την 1η θέση ο Rea
Νέα 25/01/2019 - 09:42

Ο αναβάτης της Kawasaki και μόνιμος Πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια στα SBK-Motul, Jonathan Rea, έφυγε από την Jerez με τον καλύτερο χρόνο.

 

Στην Ισπανική πίστα διεξήχθη την Τετάρτη και την Πέμπτη το πρώτο τεστ των SBK-Motul για το 2019, παρουσία και μιας μοτοσυκλέτας MotoGP (Honda).

 

Την πρώτη ημέρα ο Rea έμεινε πίσω από την Yamaha του Alex Lowes, αλλά τη δεύτερη ξεκίνησε πολύ δυνατά.

 

Μπορεί στις επίσημες δηλώσεις του να είπε ότι βασικό μέλημα του ίδιου και της ομάδας ήταν να τεστάρουν κάποια νέα εξαρτήματα, ωστόσο ο ίδιος κατέβαζε συνέχεια χρόνους.

 

Νοιώθοντας εμφανώς καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα του, ο Rea έκανε 1:39,160 προς το τέλος και κράτησε την πρώτη θέση, δυο δέκατα μπροστά από τον Lowes.

 

Οι δυο τους ήταν και πάλι στις πρώτες θέσεις, αν και αυτή τη φορά ο Stefan Bradl με την RC213V της Honda ήταν λίγο πιο γρήγορος, μένοντας μπροστά από τον Rea για 8χιλ.

 

Πέρα από τους τρεις αυτούς αναβάτες, ήταν άλλοι τρεις αυτοί που κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα του 1:40 χτες.

 

Ο Leon Haslam συνεχίζει να δείχνει γρήγορη πρόοδο πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα, με τον ομόσταυλο του Rea να σημειώνει τον 4ο καλύτερο χρόνο.

 

Η Ducati του Alvaro Bautista ήταν η μοναδική κόκκινη μοτοσυκλέτα μέσα στην 8άδα, με τον έμπειρο Ισπανό να μένει σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Rea.

 

Άλλη μια Kawasaki συναντάμε στις πρώτες θέσεις, αυτή του Toprak Razgatlioglu, ενώ πίσω του ακολουθούν τρεις Yamaha.

 

Ο Sandro Cortese πήρε την 7η θέση αφήνοντας 70χιλ πίσω του τον Michael Van der Mark, ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε για 3 δέκατα τον Marco Melandri.

 

Ο Van der Mark ήταν και ο τελευταίος με διαφορά στο 1’’ από την κορυφή, ενώ τη δεκάδα έκλεισε η Ducati του Michael Ruben Rinaldi.

 

Δεν είχε πολλή δουλειά στην πίστα ο Chaz Davies, ο οποίος και δεν πίεσε για να κάνει έναν καλό χρόνο, μένοντας έτσι 11ος και 1,4’’ από την κορυφή.

 

Την Τετάρτη το δίδυμο της BMW, ο Tom Sykes και ο Marcus Reiterberger δεν είχαν transponders στις μοτοσυκλέτες τους και δεν γνωρίζαμε τους χρόνους τους.

 

Χτες όμως είχαν και τους βλέπουμε στην 15η και 16η θέση αντίστοιχα, με τον Sykes να γλυτώνει τα χειρότερα μετά από μια σφοδρή πτώση που είχε στην αρχή των δοκιμών.

 

Στο συνοδευτικό μας αρχείο βλέπουμε αναλυτικά τους χρόνους του τεστ.

Επόμενο άρθρο »

Greek Social Media!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Jerez Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα