• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Lorenzo εξηγεί
Την «ηλίθια» πτώση και τον τραυματισμό του
Νέα 24/01/2019 - 12:49

Με την τύχη του τα έβαλε ο Jorge Lorenzo, ο οποίος είχε ένα «πολύ ηλίθιο» ατύχημα, όπως είπε χτες στην παρουσίαση της Honda, που οδήγησε στον τραυματισμό του.

 

«Ήταν η πρώτη μέρα σε μοτοσυκλέτα στο χώμα και ήμουν σε μια πίστα στην Ιταλία», ξεκίνησε να λέει ο νέος αναβάτης της Repsol Honda.

 

«Ένα λάθος που έκανα ήταν ότι δεν ήλεγξα σωστά την πίστα και σε κάποια σημεία είχε πολλή λάσπη που δεν ήταν εύκολο να τη δεις».

 

«Η επιφάνεια έδειχνε σε καλή κατάσταση, αλλά είχε λάσπη και όταν πάτησα σ’ εκείνο το σημείο το μπροστινό μου κλείδωσε και είχα μια πολύ ηλίθια πτώση».

 

«Δυστυχώς το χέρι μου ακόμα δεν ήταν τελείως καλά μετά τον τραυματισμό στην Ταϊλάνδη κι αυτό έπαιξε ρόλο κι έσπασα το σκαφοειδές».

 

Τώρα, ο Jorge Lorenzo θα περιμένει για το τεστ στο Qatar στα τέλη Φλεβάρη, καθώς αποφασίστηκε – από κοινού με την ομάδα – να μείνει εκτός από αυτό της Sepang.

 

«Προφανώς και το ιδανικό θα ήταν να ήμουν και στην Sepang. Όμως αποφασίσαμε να περιμένουμε μέχρι το Qatar. Δεν νομίζω ότι θα είμαι 100% εκεί, αλλά για το GP θα είμαι κοντά στο 90%».

 

«Προφανώς και δεν περίμενα ότι θα είχα αυτή την πτώση. Είναι κρίμα, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και τώρα πρέπει να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Επόμενο άρθρο »

Ο Bradl στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Λίγο-πολύ όπως το 2008

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα