• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χειρουργήθηκε ο Lorenzo
Χάνει το τεστ στην Μαλαισία
Νέα 22/01/2019 - 09:12

Σφοδρό χτύπημα στην προετοιμασία του για τη νέα σεζόν δέχτηκε ο Jorge Lorenzo με τον τραυματισμό του στο αριστερό χέρι.

 

Ο Ισπανός έσπασε το σκαφοειδές κόκκαλο, που παίρνει χρόνο για να θεραπευτεί, κάνοντας προπόνηση λίγο έξω από τη Βερόνα, στην Ιταλία.

 

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της Repsol Honda, ο Lorenzo αποφάσισε να κάνει το χειρουργείο αμέσως μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χτες.

 

Έτσι ο Jorge πέρασε την πόρτα του χειρουργείου το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Ισπανό να μένει 24 ώρες μέσα στο νοσοκομείο.

 

Αύριο θα δώσει το παρών στην παρουσίαση της Respol Honda στη Μαδρίτη και η αποθεραπεία του θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών.

 

Λόγω της φύσης του τραυματισμού αυτού, η ομάδα και ο Jorge αποφάσισαν από κοινού να μην δώσει το παρών στις δοκιμές της Μαλαισίας στις αρχές Φλεβάρη.

 

Έτσι θα έχει στη διάθεσή του μόνο ένα τεστ, στο Qatar στις 23-25/02, πριν την έναρξη της νέας σεζόν στις 10 Μαρτίου στο Qatar.

 

Την ίδια ώρα και ο δεύτερος αναβάτης της ομάδας, ο Marc Marquez, αναρρώνει από το χειρουργείο στον ώμο που έκανε τον Δεκέμβριο.

 

Ο Marc θα δώσει κανονικά το παρών στην Μαλαισία, αλλά – όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος – δεν θα είναι 100% έτοιμος.

 

Αν σκεφτεί κανείς ότι και ο Cal Crutchlow ακόμα δεν είναι έτοιμος μετά το σοβαρό τραυματισμό του από πέρυσι, τότε καταλαβαίνει πόσο αποδεκατισμένη θα παρουσιαστεί η Honda στην Sepang.

 

Μόνο ο Takaaki Nakagami θα είναι εντελώς έτοιμος. Ο Crutchlow, λογικά, θα είναι στην Sepang και θα μπει για πρώτη φορά σε πίστα μετά τον τραυματισμό του στο Phillip Island.

Επόμενο άρθρο »

Social Media Τρίτη!

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Χωρίς το motocross;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα