• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rivola: Πίσω στο δρόμο των επιτυχιών!
Μεγάλη πρόκληση, αλλά και όνειρα από τον Ιταλό
Νέα 17/01/2019 - 11:24

Η πρόσληψη του Massimo Rivola, του πρώην υπεύθυνου της ομάδας της Ferrari στην F1, από την Aprilia, δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διεθνή ειδησεογραφία. Κάθε άλλο.

 

Είναι μια κίνηση που δείχνει τη διάθεση της ομάδας να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο το 2019, ώστε να παρουσιάσει ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

 

Ο Rivola δουλεύει στην Aprilia από την 01/01 και ήδη έχει κάνει κάποιες πρώτες επισημάνσεις για το που – όπως πιστεύει – χρειάζεται να βελτιωθεί η ομάδα.

 

«Ξεκίνησα πριν από λίγες ημέρες, αλλά δεν θέλω να πω ότι δεν έχω ιδέα για το τι πρέπει να κάνω. Σίγουρα πάντως η πρόκληση είναι μεγάλη».

 

«Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι σε πολλά θέματα η F1 είναι πιο σφιχτή ενώ το MotoGP είναι περισσότερο ανοιχτό».

 

«Θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω με την εμπειρία μου όχι μόνο στη Ferrari, αλλά και σε μικρότερες ομάδες, όπως η Torro Rosso και η Minardi».

 

«Η Aprilia είναι μια σχετικά μικρή ομάδα, οπότε η αποτελεσματικότητα έχει τεράστια σημασία για εμάς».

 

«Έχουμε ανθρώπους με τεράστια εμπειρία και πολλές επιτυχίες. Η Aprilia έχει 56 Τίτλους και 294 νίκες σε GP, αλλά τώρα είναι μακριά από αυτά τα αποτελέσματα».

 

«Τώρα όμως έχουμε όλα τα συστατικά για να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Ο στόχος μας για φέτος είναι να βελτιωθούμε και ειδικότερα η μοτοσυκλέτα μας».

 

Ο Rivola έρχεται στην Aprilia για να πάρει ένα μέρος του όγκου της δουλειάς του Romano Albesiano, ώστε να αφήσει τον τελευταίο απερίσπαστο στην εξέλιξη της RS-GP.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος CEO της ομάδας θα κάνει σύντομα επαφές και με τους οδηγούς της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο, καθώς δεν γνωρίζει κανέναν.

 

Μετά από 21 χρόνια παρουσίας στην Formula 1, οπωσδήποτε – όπως επισήμανε και ο ίδιος – το έργο που έχει μπροστά του είναι δύσκολο.

 

Ωστόσο η Aprilia έχει κάνει σημαντικές ενέργειες για να ενισχυθεί φέτος, φέρνοντας τον Andrea Iannone στο πλάι του Aleix Espargaro και τον Bradley Smith στην ομάδα δοκιμαστών.

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow για Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Οι παρουσιάσεις των ομάδων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα