• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Greek Social Media!
Με προπονήσεις, διακοπές και throwback!
Νέα 11/01/2019 - 12:00

Όπως είναι φυσικό, οι Έλληνες οδηγοί ανυπομονούν να ξεκινήσει η καινούργια αγωνιστική σεζόν.

Κάποιοι έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις, όπως για παράδειγμα ο Πρωταθλητής της Superbike. Ο Λευτέρης Πίππος δεν αφήνει μέρα να περάσει δίχως να γυμναστεί, καθώς όπως λέει προετοιμάζεται για το 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lefterispippos91. preparing for 2019💪🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lefteris Pippos (@lefterispippos) στις 7 Ιαν, 2019 στις 5:51 πμ PST

 

Και ο νεαρός Βασίλης Παντελεάκης, από ότι βλέπουμε συνεχίζει τη σκληρή προπόνηση, όμως αυτή την φορά επέστρεψε στην πίστα.

 

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κάποιοι οδηγοί που ξεκουράζονται πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

 Όπως ο πολυπρωταθλητής της Racing Γιώργος Κίτσος αποφάσισε να ξεκουραστεί και να κάνει κάποιες αλλαγές…τι να εννοεί με αυτό;; Θα μάθουμε σύντομα!

<< Λίγο αποχή από την καθημερινότητα για ξεκούραση και κάποιες αλλαγές......... γιατί από τον άλλο μήνα έρχεται βαρύ πρόγραμμα..😉>>

Σε παρόμοια διάθεση είναι και ο οδηγός της κατηγορίας Superbike, Βαγγέλης Γεωργόπουλος, ο οποίος από ότι φαίνεται είχε μια εξόρμηση στα χιόνια με τους φίλους του.

 

Ενώ υπάρχουν κάποιοι άλλοι που ανυπομονούν να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση και κάνουν μια μικρή αναδρομή στην περσινή χρονιά.

Ένας από αυτούς είναι και ο πολυπρωταθλητής Σάκης Συνιώρης, ο οποίος δημοσίευσε μια πολλή ωραία φωτογραφία γράφοντας: << Ταχύτητα του φωτός! Aprilia Racing. >>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#speedoflight #apriliaracing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Sinioris (@sakissinioris) στις 10 Ιαν, 2019 στις 5:31 πμ PST

 

Ακόμη ένας οδηγός της κατηγορίας Superbike που μοιράστηκε μαζί μας μια σημαντική στιγμή από το 2018 είναι ο Δημήτρης Παπαγγέλου. Ο Δημήτρης είχε την ευκαιρία να κάνει track day στην πίστα του Mugello, μαζί με τον συναθλητή του Μενέλαο Κοντογιάννη και είμαστε σίγουροι πως ήταν μια μοναδική εμπειρία!

 

Στους αγώνες όμως, εκτός από τις νίκες και τα βάθρα, υπάρχουν και τα απρόοπτα, όπως για παράδειγμα μια πτώση.

Ο οδηγός τη κατηγορίας Supersport, Γιώργος Λιούντρης αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία από την πτώση που είχε στον Αγώνα των Μεγάρων. (Χωρίς κάποιο τραυματισμό.)

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και αυτά είναι κομμάτι των Αγώνων και είναι ένα είδος μαθήματος για τους οδηγούς!

 

Πολλοί συναθλητές του σχολίασαν κάτω από αυτή την δημοσίευση, όμως το σημαντικότερο σχόλιο έγινε από τον οδηγό Γιώργο Μαρκεσίνη, ο οποίος έγραψε: << Μπράβο ρε λιου να σκληραγωγηθείς λίγο χωρίς αυτά δεν έχει ουσία 💪💪💪>> .

 

Αυτές ήταν οι καλύτερες δημοσιεύεις της εβδομάδας από τους Έλληνες οδηγούς. Εμείς θα είμαστε εδώ και την επόμενη Παρασκευή με περισσότερα νέα από τα Social Media!

 

Επιμέλεια Social Media: Μαρία Καλογήρου

Επόμενο άρθρο »

Ψάχνει για αθλητικό ψυχολόγο!

« Προηγούμενο άρθρο

Domenicali: Χωρίς τον Lorenzo;

Χορηγοί