• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο Hall of Fame o Hayden
Η ΑΜΑ τίμησε τον Nicky
Νέα 13/12/2018 - 10:18

Η Αμερικάνικη Ομοσπονδία Μοτοσυκλετών (ΑΜΑ) σε επίσημη τελετή βράβευσε αρκετούς οδηγούς, για την καριέρα τους και τα επιτεύγματα τους, “καλωσορίζοντας” τους στο Hall Of Fame.

Ένας από αυτούς, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικά Πρωταθλήματα, ήταν ο πιο αγαπητός, πιο γνωστός, πιο πετυχημένος και ο μοναδικός με Τίτλο MotoGP, Nicky Hayden.

To “Kentucky Kid”, όπως τον αποκαλούσαν, μπήκε άξια στη λίστα με τα μεγαλύτερα ονόματα της Αμερικής στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Μάλιστα, δύο μοτοσυκλέτες με τον αριθμό του θα στολίζουν την έκθεση του Hall Of Fame, στο Οχάιο.

Οι δύο αυτές μοτοσυκλέτες είναι μια Honda 2018 CBR1000RR και μια Honda 2018 XR650L, με τον αριθμό 69, στην μνήμη του Nicky Hayden. Τα χρήματα, που θα μαζευτούν από την έκθεση, θα δοθούν σε Αμερικανική Οργάνωση Μοτοσυκλετών.

Η οικογένεια του Hayden παρεβρέθηκε στην τελετή και δέχθηκε ένα θερμό καλωσόρισμα, από όλους όσους είχαν πάει να τιμήσουν τον Nicky Hayden. O αδερφός του, Tommy, είπε μερικά λόγια:

<< Είναι δύσκολο να φανταστώ ότι υπάρχει άνθρωπος που αγαπάει πιο πολύ τους Αγώνες Μοτοσυκλετών από τον Nicky.>>

<< Έτρωγε, κοιμόταν, ανέπνεε για τις μοτοσυκλέτες, 24 ώρες το 24ωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα. Πολλά από τα είδωλά του βρίσκονται στο Hall of Fame.>>

<< Όποτε, το να βρίσκεται μαζί τους στο AMA Motorcycle Hall of Fame, ξέρω ότι σίγουρα είναι κάτι το οποίο θα τον έκανε τρομερά περήφανο.>>

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Δεν θέλω...

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: Μετά το ατύχημα συνειδητοποίησα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα