• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δορυφορικές «ανησυχίες»
Η Aprilia δεν ψάχνει, η Suzuki το συζητά!
Νέα 12/12/2018 - 13:51

Από τη νέα σεζόν, με την Tech3 να έχει περάσει στη σφαίρα επιρροής της KTM, μόνο δυο εργοστάσια δεν θα έχουν δορυφορική ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

 

Πρόκειται για την Suzuki και την Aprilia, με τους δυο κατασκευαστές να μην έχουν ακριβώς την ίδια άποψη για τη σημασία ενός τέτοιου project.

 

Η Suzuki είχε εκφράσει και στο παρελθόν τη θέλησή της να έχει τουλάχιστον δυο επιπλέον μοτοσυκλέτες στο σχηματισμό εκκίνησης.

 

«Είναι μια συζήτηση που συνεχίζει και υφίσταται μέσα στην εταιρεία», επιβεβαίωσε ο Davide Brivio, ο Team Manager της ομάδας.

 

«Θέλουμε πολύ να έχουμε μια δορυφορική ομάδα, ώστε να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες και να εξελίξουμε κι άλλο τη μοτοσυκλέτα».

 

«Για την εταιρεία όμως, αυτό αποτελεί ένα μεγάλο εγχείρημα μιας και δεν έχουμε τους πόρους ούτε το ανθρώπινο δυναμικό των αντιπάλων μας».

 

«Πάντως το συζητάμε, το δουλεύουμε κι ελπίζω ότι κάτι θα κάνουμε μετά το 2020. Είναι σίγουρα στους στόχους μας, αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση».

 

Η Aprilia από την άλλη κι ενώ είχε στα σχέδιά της κι αυτή τη δημιουργία δορυφορικής ομάδας, τώρα αλλάζει κατεύθυνση.

 

«Δεν είναι βασικός μας στόχος», τόνισε ο Romano Albesiano, ο ισχυρός άνδρας του εργοστασίου, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

 

«Αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην εξέλιξη, στην ομάδα δοκιμαστών και στο να κάνουμε έκτακτες συμμετοχές στο σωστό επίπεδο».

 

«Για εμάς, που δεν είμαι “γίγαντες” αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος εξέλιξης: να ρίξουμε το βάρος στους δυο εργοστασιακούς και σ’ έναν υψηλού επιπέδου δοκιμαστή».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Δεν θα αντιγράψω τον Pol

« Προηγούμενο άρθρο

Folger: Θέλει έκτακτες συμμετοχές!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα