• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: "Ευχαριστώ την ομάδα και τους οπαδούς μου!"
Τρισευτυχισμένος ο Ισπανός για την νίκη του στην Valencia.
Νέα 08/11/2009 - 15:51

O αναβάτης της Repsol Honda, Dani Pedrosa πήρε τη νίκη στην πίστα του Ricardo Tormo Circuit στην Valencia, μπροστά σε χιλιάδες υποστηρικτές του. Ο νεαρός Ισπανός είχε δηλώσει από χτες ότι ήθελε πολύ να κλείσει τη χρονιά με νίκη και τελικά η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε.

 

Το έργο του φυσικά έγινε ευκολότερο, εξ αιτίας της αναπάντεχης πτώσης του Casey Stoner στο γύρο προθέρμανσης. "Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή μου τη νίκη. Όλη την εβδομάδα σκεφτόμουν το σημερινό αγώνα", δήλωσε ο Pedrosa. "Στα δοκιμαστικά δυσκολευτήκαμε κάπως, αλλά η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά και θέλω να τους ευχαριστήσω για τη σημαντική βοήθεια που μου προσέφεραν. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μου που ήρθαν στην πίστα για να με στηρίξουν. Πιστεύω ότι απόλαυσαν τον αγώνα."

 

"Με τον Casey εκτός μάχης τα πράγματα ήταν ευκολότερα, αλλά όπως και να έχει κάναμε έναν καλό αγώνα και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν σήμερα. Η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για εμάς. Η τρίτη θέση είναι καλή, αλλά η απόστασή μας από τους δύο πρώτους είναι μεγάλη. Συχνά, ακόμα και από τους τρεις πρώτους. Πρέπει να αναλύσουμε τι φταίει και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι την επόμενη χρονιά", ολοκλήρωσε ο νικητής του σημερινού αγώνα.

Pedrosa
Pedrosa

Επόμενο άρθρο »

ΤΟ 2009 ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: "Ή εγώ, ή ο Lorenzo το 2011!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα