• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
2ος Αγώνας 2019, Termas de Rio Hondo, Argentina
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VR|46: η εταιρία-ιδέα του Rossi
Αποκλειστικά στα γραφεία στην Ταβούλια
Νέα Αγοράς 11/12/2018 - 22:23

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Βρεθήκαμε ανάμεσα στους 13 δημοσιογράφους από όλον τον κόσμο που προσκάλεσε η εταιρία του Rossi στην έδρα της, στην Ταβούλια, τη μικρή πόλη που έγινε γνωστή από και για τον πιο σημαντικό οδηγό της ιστορίας των Grand Prix.

To κτίριο είναι μοντέρνο και βρίσκεται λίγο πριν την είσοδο της πόλης και εκεί πέρα από το προσωπικό γραφείο του Valentino, βρίσκονται τα γραφεία των συνεργατών του, τα σχεδιαστήρια των ρούχων και όλων των ειδών που βγαίνουν από την VR|46, τα γραφεία της Ακαδημίας, το συνεργείο και το γκαράζ της Αγωνιστικής ομάδας Sky-VR|46 και οι αποθήκες των ειδών πριν πάρουν το δρόμο προς τις αγορές όλου του κόσμου ή τις πίστες στις οποίες γίνονται τα GP.

 

H “VR|46 Racing Apparel”, όπως λέγεται η εταιρία είναι μια ιδέα του Valentino στο να φτιάξει μια μάρκα που να βασίζεται στο πάθος του, τον επαγγελματισμό του και την προσοχή στη λεπτομέρεια, τα στοιχεία που χαρακτήριζαν την καριέρα του από τα πρώτα της βήματα. Βρήκε λοιπόν τους έμπειρους συνεργάτες που ήξεραν το αντικείμενο (ή που το έμαθαν, καθώς οι περισσότεροι εκεί είναι κάτοικοι της πόλης ή της περιοχής) και δημιούργησαν την VR46 Racing Apparel που σχεδιάζει και παράγει (η παραγωγή γίνεται και σε άλλες χώρες) όλο τον αγωνιστικό ρουχισμό και τα αντικείμενα που χρησιμοποιεί ο ίδιος ο Rossi και η ομάδα και η Ακαδημία, αλλά σχεδιάζει και κατά παραγγελία αντίστοιχα πράγματα για άλλες ομάδες και εταιρίες, στο χώρο του paddock του MotoGP και όχι μόνο. Βέβαια η εταιρία αναλαμβάνει και τη διανομή όλων αυτών των ειδών. Πέρα από την επίσημη σειρά των ειδών του Valentino Rossi, η συνεργασία περιλαμβάνει ετιαρίες όπως η Monster Energy, η Yamaha, η Οakley, η Dainese/AGV, η Sky, η Ogio, η GoPro η ΚΤΜ και η Lamborghini,

Είδαμε στην επίσκεψή μας τους σχεδιαστές να ετοιμάζουν τα νέα ρούχα πολλών οδηγών και μάλιστα να συζητούν με μερικούς από αυτούς που ήταν εκεί, λόγω της επίσκεψής μας και στην Ακαδημία. 

Η συλλογές “TOP RACERS Official Collection” περιλαμβάνουν τους: Tony Cairoli - Toni Bou - Maverick Vinales - Cal Crutchlow - Jack Miller - Alex Rins - Fabio Quartararo - Joan Mir - Mattia Pasini - Enea Bastianini - Luis Salom - Angel Nieto, τους οδηγούς της “Riders Academy”: Franco Morbidelli - Luca Marini - Francesco Bagnaia - Lorenzo Baldassarri - Stefano Manzi - Nicolo Bulega - Dennis Foggia - Marco Bezzecchi - Andrea Migno - Niccolo Antonelli - Celestino Vietti

 

Στο κομμάτι της παραγωγής, μετά από μια δεκαετία εμπειρίας, το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό, ανάλογο του πρεστίζ και της εικόνας του λογότυπου VR46 και γι αυτό υπάρχει τρομερός έλεγχος ποιότητας σε όλα τα είδη.

Στον τομέα των πωλήσεων υπάρχει ένα διεθνές δίκτυο που καλύπτει το 90% των κρατών που έχουν μοτοσυκλετιστική δράση και φυσικά το πρόγραμμα “On Track” καλύπτει τις πωλήσεις και στους 19 Αγώνες του MotoGP. Μάλιστα οι υπεύθυνοι της εταιρίας μας πληροφόρησαν ότι σύντομα, μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί νέα αποκλειστική συνεργασία με σπουδαία Ελληνική εταιρία που όχι μόνο θα διανέμει τα προϊόντα στην Ελληνική αγορά, αλλά θα φτιάξει και ειδικό VR|46 κατάστημα! 

Μέσα στο 2018 “έτρεξαν” 60 πρότζεκτ, με 22 προμηθευτές και την ανάπτυξη 1,800 προϊόντων, τα οποία περνούν μέσα από τα 3,500τ.μ. Των αποθηκών που επισκεφθήκαμε στο χώρο της VR|46, από όπου πέρασαν και έφυγαν για τις αγορές όλου του κόσμου 1,200,000 κομμάτια! Οι 5 μεγαλύτερες αγορές για την εταιρία το 2017 που υπάρχουν τα σχετικά στοιχεία είναι οι Ισπανία, Ιταλία, Μ.Βρετανία, Γαλλία, Ιαπωνία, για ένα σύνολο πωλήσεων στα 20,500,000€. 

Η εταιρία-ιδέα του Rossi λοιπόν είναι μια εξαιρετικά οργανωμένη υπόθεση που καταφέρνει να έχει και κέρδη, ώστε να χρηματοδοτεί την Ακαδημία, που προς το παρόν το χρειάζεται.

Όπως και νάχει περιμένουμε τα νέα γιατην Ελληνική τους συνεργασία, για να δούμε και τα όμορφα προϊόντα από κοντά και στη χώρα μας, σε έναν ωραίο χώρο! 

Επόμενο άρθρο »

Προστατευτικό κολάρο λαιμού και παιδικός θώρακας Hebo

« Προηγούμενο άρθρο

Ιδανική αυλαία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Το περιοδικό μας
Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΩΣΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ 4 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩ SPOILER ΤΗΣ DUCATI;
  • 1. ΝΑΙ
  • 2. ΟΧΙ
  • 3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ / ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ