• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Οι πτώσεις ανά οδηγό
Στην πρώτη θέση ο Marc Marquez
Νέα 10/12/2018 - 13:02

Την πρωτιά σε μια όχι και τόσο ζηλευτή λίστα με αναβάτες πήρε στο φετινό Πρωτάθλημα ο Marc Marquez.

 

Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είναι ο αναβάτης με τις περισσότερες πτώσεις στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας συνολικά 23 όλη τη σεζόν.

 

Παρ’ όλα αυτά, στους 18 Αγώνες που έδωσε φέτος, ο Marquez είχε μόλις τρεις πτώσεις και από αυτές η μία ήταν από λάθος αντιπάλου του (Zarco).

 

Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια που ο Ισπανός έχει το «προνόμιο» της πρώτης θέσης στη σχετική λίστα, με τους Lowes και Crutchlow να είχαν την πρωτιά το 2017 και 2016 αντίστοιχα.

 

Πίσω από τον Marc, στη δεύτερη θέση της λίστας των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας με τις περισσότερες πτώσεις φέτος, είναι ο Alvaro Bautista.

 

Ο Ισπανός, που αποχαιρέτισε τα GP κι ετοιμάζεται για τη νέα του περιπέτεια στα SBK-Motul από τη νέα σεζόν, έπεσε 21 φορές φέτος.

 

Τρίτος ο Xavi Simeon, με τον Βέλγο να είχε 18 πτώσεις, ενώ από μια λιγότερη είχαν ο Cal Crutchlow και ο Jack Miller, με τον Cal να χάνει τα τελευταία τρία GP λόγω τραυματισμού.

 

Με 15 πτώσεις ακολουθούν ο Karel Abraham και ο Takaaki Nakagami, ενώ 13 πτώσεις είχε ο Tom Luthi που επιστρέφει στην Moto2 το 2019.

 

Μέσα στη δεκάδα των πρώτων είναι τα αδέρφια Espargaro - με Pol και Aleix να πέφτουν 12 φορές - ενώ τον ίδιο αριθμό πτώσεων είχε και ο Alex Rins.

Επόμενο άρθρο »

Στο σπίτι του ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Μια ηλιόλουστη Κυριακή του θανάτου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα