• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VALENCIA LIVE: Η μεγάλη κλήρωση για την Honda CBR600RR ABS
MotoGP Club 09/11/2009 - 15:10

O Toni Elias της Gresini Honda μας έκανε την τιμή να είναι ο οδηγός που κλήρωσε το μεγάλο δώρο του MotoGrandPrix club για το 2009.

 

Η Honda CBR600RR ABS είναι η μοτοσυκλέτα που κερδίζει ο ηλεκτρονικός λαχνός με το νούμερο 20565, σύμφωνα με τα νούμερα που έβγαλε από το κράνος του ο πιο εντυπωσιακός οδηγός του MotoGP.

O ηλεκτρονικός αυτός λαχνός αντιστοιχεί στο μέλος με νούμερο κάρτας μέλους το 11228, που είναι ο κ. Γιάννης Σίπκας. Καλές βόλτες του ευχόμαστε με την CBR600RR ABS, την οποία θα παραλάβει σε ειδική τελετή που θα γίνει μόλις έρθουμε σε επαφή μαζί του και γίνει η σχετική συνεννόηση.

 

Τα επόμενα δώρα τα κερδίζουν με σειρά τα επόμενα μέλη που ακολουθούν στους ηλεκτρονικούς λαχνούς τον κ. Σίπκα.

Toni Elias
Toni Elias

 

1. Νούμερο κάρτας μέλους 11757, η κα Αλεφάντω Τσαγκανελιά κερδίζει ένα πλήρες πακέτο προϊόντων της Γαλλικής ΙΡΟΝΕ αξίας 500 €, προσφορά της Δ. Σταχούλης & ΣΙΑ Ο.Ε.www.ipone.gr,

 

2. Νούμερο κάρτας μέλους 11778, ο κ. Ιωάννης Ραπάνης κερδίζει την ακτινική τρόμπα φρένου BREMBO 19RCS όπως και την αντίστοιχη BREMBO 16RCS για τον συμπλέκτη, προσφορά του BRAKE SHOP.

 

3. Νούμερο κάρτας μέλους 10833, ο κ. Ηλίας Χριστόπουλος κερδίζει από τα καταστήματα PAPASTAVROU SHOPS, ένα συλλεκτικό κράνος AGV VALENTINO ROSSI FACE που είναι ένα κράνος που κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα, με ανεκτίμητη αξία πλέον, αφού φέρει την υπογραφή του ίδιου του Rossi! www.papastavroushops.gr

 

4. Νούμερο κάρτας μέλους 10397, ο κ. Ορέστης Ζηρδέλης κερδίζει από την SIDI τη γνωστή εταιρία που υποστηρίζει στην κατηγορία ΜotoGP τους Capirossi, Edwards, Vermeulen, μια εκπληκτική μπότα την «VORTICE», με εξελιγμένους μηχανισμούς σύσφιξης, με προστασία κνήμης, πτέρνας, αστραγάλων, με μοναδικό εξαερισμό στο μπροστινό μέρος.

Toni Elias
Toni Elias

 

5. Νούμερο κάρτας μέλους 11224, ο κ. Νικόλαος Κόλλιας κερδίζει απλό την εταιρεία Motomax αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας VEMAR, την replica κράνους του ANDREA DOVIZIOSO, με την υπογραφή του (τηλ. 2310 520007).

To 1o νούμερο της κλήρωσης είναι το "μηδέν"
To 1o νούμερο της κλήρωσης είναι το "μηδέν"
Το 2ο νούμερο της κλήρωσης είναι το "πέντε"
Το 2ο νούμερο της κλήρωσης είναι το "πέντε"
Το 3ο νούμερο της κλήρωσης είναι το "έξι"
Το 3ο νούμερο της κλήρωσης είναι το "έξι"
Το 4ο νούμερο της κλήρωσης είναι το "πέντε"
Το 4ο νούμερο της κλήρωσης είναι το "πέντε"

Επόμενο άρθρο »

Ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης για τη HONDA CBR600RR ABS...

« Προηγούμενο άρθρο

Οι ηλεκτρονικοί λαχνοί για την κλήρωση της Κυριακής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα