• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην πίστα για τα 100km dei Campioni
Ο Albi Tepaldi μας ξεναγεί
Νέα 02/12/2018 - 12:25

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Ο Albi Tepaldi είναι ο Διευθυντής της Ακαδημίας VR|46 και η ψυχή του Ράντσου του Valentino Rossi και φυσικά μας ξενάγησε στις εγκαταστάσεις και την πίστα των 2,500μ.

“Το 2010 καταφέραμε να πάρουμε τις άδειες για να γίνει αυτός ο χώρος των σχεδόν 100 εκταρίων, που ανήκει στον Γκρατσιάνο Ρόσσι, το κέντρο των προπονήσεων για τον Βαλεντίνο. Ο Γκρατσιάνο από τότε που ο Βαλεντίνο ήταν 14 έλεγε ότι η προπόνησή του πρέπει να περιλαμβάνει το γλίστρημα του flat track!

Τον Οκτώβριο του 2010 ο Βαλεντίνο μαζί με τον Μάρκο Σιμοντσέλι και τον Ματία Παζίνι ήρθαν εδώ και χάραξαν αρχικά τη διαδρομή.

Υπάρχει υπόστρωμα τσιμέντου, πάνω από αυτό 10 εκατοστά μαλακό υλικό και τέλος η άμμος που είναι από ποτάμι και προσφέρει την καλύτερη δυνατή πρόσφυση, σε συνδυασμό με την καλή αίσθηση που θέλουν οι οδηγοί”, μας είπε ο Διευθυντής που έχει δώσει το όνομά του σε μια από τις στροφές της πίστας, μετά από μια επική πτώση που είχε εκεί!

Οι εγκαταστάσεις είναι τέλειες, το δωμάτιο που αλλάζουν οι οδηγοί με φοβερή τάξη και καλαισθησία και ήδη τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν στα 100χλμ έχουν βγει.

Ο Αγώνας θα γίινει με ολους τους κανονισμούς της FIM, οργανωτές και Αλυτάρχες ε/ιναι από το Μιζάνο, όπως και το ιατρικό τιμ.

Ο Ρόσσι με τον Μορμπιντέλι, θα είναι το δίδυμο που σίγουρα θα ξεχωρίσει, καθώς ο αδελφός του Ρ'όσσι, ο Λούκα Μαρίνι φέτος θα είναι θεατής, καθώς μόλις έκανε εγχείρηση στο ώμο του.

 

 

Ο ΔΔ με τον Άλμπι Τεπάλντι
Ο ΔΔ με τον Άλμπι Τεπάλντι
Η γωνία του Βάλε
Η γωνία του Βάλε

Επόμενο άρθρο »

Vid: 100km dei Campioni

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμοι για 100km dei Campioni

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα