• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Jerez Test: Ημέρα 2η
Αλλαγές στην κορυφή με Dovi-Vinales στο 1-2
Νέα 29/11/2018 - 16:16

Τρεις ώρες απομένουν πριν από το τέλος των δοκιμών στην Jerez και είχαμε ορισμένες αλλαγές στις πρώτες θέσεις.

 

Εκεί ανέβηκαν ο Andrea Dovizioso και ο Maverick Vinales, με τη μεταξύ τους διαφορά να μην ξεπερνά τα 14χιλ.

 

Ο Dovi έβαλε στην πρώτη θέση την Ducati του με χρόνο 1:38,292 ενώ ο καλύτερος χρόνος του Vinales - για την ώρα - είναι το 1:38,306.

 

Έτσι, ο Marc Marquez έχει υποχωρήσει στην τρίτη θέση. Βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα και ο Rins, ο οποίος χάρη στο 1:38,5 είναι ένα δέκατο πίσω από τον Marquez.

 

Στην πέμπτη θέση έχει πέσει ο Danilo Petrucci, μπροστά από τον άκρως εντυπωσιακό Pecco Bagnaia που παραμένει στη δεκάδα και με διαφορά λίγο πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον πρώτο!

 

Καταπληκτική είναι και η παρουσία του επί πολλούς μήνες τραυματία Tito Rabat, ο οποίος είναι γρήγορος και έχει ανέβει στην 7η θέση!

 

Τη δεκάδα κλείνουν οι Jack Miller, Takaaki Nakagami και Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Jerez Test: Ημέρα 2η

« Προηγούμενο άρθρο

Επεκτείνονται τα φτερά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ