• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μένει ο Bautista στην Jerez
Θα οδηγήσει την Desmosedici GP19
Νέα 28/11/2018 - 11:37

Οι υποχρεώσεις του Alvaro Bautista δεν ολοκληρώθηκαν με το τέλος των δοκιμών των SBK-Motul στην πίστα της Jerez χτες.

 

Ο Ισπανός αναβάτης θα παραμείνει στην πίστα για να οδηγήσει την Ducati GP19, παίρνοντας τη θέση του Michele Pirro.

 

Ο τελευταίος αναρρώνει από το χειρουργείο που έκανε στον ώμο του, απόρροια της τρομακτικής πτώσης που είχε στο Mugello φέτος.

 

«Μου ζήτησε η Ducati να μείνω, διότι ήξεραν ότι ο Michele θα κάνει χειρουργείο. Έτσι θα έχω πολλή δουλειά τις επόμενες δυο ημέρες».

 

Ο Alvaro είχε οδηγήσει την GP18 στο Phillip Island (φωτό), όταν είχε πάρει τη θέση του τραυματία Jorge Lorenzo, εντυπωσιάζοντας μέσα στην πίστα όπου και κυνήγησε μια θέση στο βάθρο.

 

Δεν θα πρέπει, όμως, να περιμένουμε μια αντίστοιχη εντυπωσιακή παρουσία και στις δοκιμές της Jerez και ο Bautista εξηγεί:

 

«Εδώ θα είναι διαφορετικά. Δεν θα ανέβω στη μοτοσυκλέτα και μετά: τέρμα το γκάζι! Έχουμε να δοκιμάσουμε πολλά. Θα είναι πιο βαρετά, αλλά πάντα είναι καλό να οδηγείς μια μοτοσυκλέτα MotoGP».

 

Στην Jerez θα είναι και άλλοι δοκιμαστές, όπως ο Bradley Smith (Aprilia), ο Sylvain Guintoli (Suzuki) και ο Stefan Bradl (Honda).

 

Από την άλλη, ο Jonas Folger - που έκανε την επιστροφή του ως δοκιμαστής της Yamaha στην Valencia - θα απουσιάσει από την Jerez.

 

Στην Jerez δεν θα είναι ούτε ο Dani Pedrosa, ο νέος δοκιμαστής της KTM. Ο Dani, μαζί με τον Jonas και τον Michele Pirro θα δώσουν το παρών στις δοκιμές της Sepang τον Φεβρουάριο του  ’19.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Jerez Test Ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει τις δοκιμές ο Aleix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα