• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Social Media Τρίτη!
Σε ρυθμούς τεστ με ‘’καινούργια’’ και γνώριμα πρόσωπα
Νέα 27/11/2018 - 12:41

Η pre-season έχει ήδη ξεκινήσει με πολλά τεστ, όχι μόνο για τη μεγάλη κατηγορία, αλλά για όλες. Τριήμερο τεστ ξεκίνησε την Παρασκευή 23/11 για την Moto2 αλλά και για την καινούργια κατηγορία MotoE.

Τις μοτοσυκλέτες της κατηγορίας MotoE οδήγησαν, για πρώτη φορά, κάποιοι γνώριμοι και παλιοί οδηγοί του Πρωταθλήματος. Μέσα σε αυτούς και η Maria Herrera, η οποία μετά από ένα χρόνο εκτός από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, επέστρεψε πανέτοιμη.

 

O Alex De Angelis επέστρεψε και αυτός, δυναμικά στην αγωνιστική δράση και φρόντισε να μας παρουσιάσει την ομάδα του στην καινούργια του εμπειρία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladies and gentlemen this is my new team! So proud and happy of it! 💪🏼🏍 @pramacracing #motoe #motogp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex De Angelis (@alexdea15) στις 25 Νοέ, 2018 στις 11:24 πμ PST

 

Ακόμη ένας βετεράνος του MotoGP, ο οποίος θα δοκιμάσει την τύχη του στην καινούργια κατηγορία, είναι ο Mike Di Meglio. O πρώην Πρωταθλητής των 125κ.εκ έμεινε ευχαριστημένος από την πρώτη του επαφή με τη μοτοσυκλέτα της MotoE, στο τεστ στην πίστα Jerez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Really good first test in jerez with @motoenews ! We finish top 3 after three day of testing! Thank you to @teameg00marcvds for the great job done

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike Di Meglio (@mikedimeglio63) στις 25 Νοέ, 2018 στις 12:08 μμ PST

 

Μαζί με την MotoE, είχε τεστ και η μεσαία κατηγορία. Η Moto2 από το 2019 θα έχει καινούργιους κινητήρες, Triumph, αλλά και καινούργια πρόσωπα.

Ο φετινός Πρωταθλητής της Moto3, Jorge Martin, την επόμενη χρονιά θα είναι ένας από τους Rookie της μεσαίας κατηγορίας. Δυστυχώς, στην πρώτη του επαφή με τη μοτοσυκλέτα είχε μια πτώση. Ο Martin έκανε χειρουργείο στο δεξί του πόδι και απ' ότι βλέπουμε αναρρώνει.

Καλό ξεκίνημα είχε ο αντίπαλός του στο φετινό Πρωτάθλημα, Marco Bezzechi, ο οποίος ξεκίνησε ήδη να κάνει εντυπωσιακές σούζες με τη νέα του μοτοσυκλέτα. << Το πρώτο τεστ τελείωσε! Πρέπει να μάθω πολλά πράγματα, αλλά μου άρεσε πολύ! Τα λέμε σύντομα 🌶🔥>>.

 

Ο Bezzechi το 2019 θα είναι ομόσταυλος με τον Phillip Oettl. Ο νεαρός Γερμανός απ' ότι φαίνεται και από την ανάρτηση του είναι έτοιμος για την νέα σεζόν. << Οι πρώτες μέρες στη νέα μοτοσυκλέτα. Ήταν πραγματικά τέλεια 🏻😀 Η συνεργασία με τη νέα μου ομάδα @ monsteryamahatech3 ήταν επίσης πολύ διασκεδαστική !!! Κοιτάω μπροστά στο χειμερινό διάλειμμα ❄️️>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First days on the new bike were really cool ✊🏻😀 working with my new Team @monsteryamahatech3 was fun too!!! Looking forward to the winterbreak ❄️❄️ thanks @offbikes for the picture

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Philipp Öttl (@philippoettl65) στις 26 Νοέ, 2018 στις 1:46 πμ PST

 

Την επόμενη σεζόν η μεσαία κατηγορία θα έχει αρκετούς Ιταλούς στο grid. O Enea Bastianini ήταν ένας από αυτούς που έκαναν το μεγάλο βήμα, ανεβαίνοντας στην Moto2. Και όπως γράφει και στο βίντεο:<< δεν μπορείς ποτέ να ξεχάσεις την πρώτη βόλτα!>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La prima volta non si scorda mai💕 #moto2 #firsttime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bestia33 (@eneabastianini) στις 23 Νοέ, 2018 στις 1:31 μμ PST

 

O Fabio Di Giannantonio είναι τόσο ενθουσιασμένος με την καινούργια μοτοσυκλέτα που αποφάσισε να της δώσει και όνομα. Οπότε στην παρακάτω φωτογραφία μας παρουσίασε την αγαπημένη του, Ρεβέκκα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prima foto insieme, belli come il sole, felici e sorridenti!🔥 #Rebecca🌸 - 📸@whitbazemore

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FABIO DI GIANNANTONIO (@fabiodiggia21) στις 25 Νοέ, 2018 στις 10:56 πμ PST

 

Και κλείνουμε τους Rookie, με έναν ακόμα ‘’ερωτοχτυπημένο’’ οδηγό, τον Nicolo Bulega. Ο νεαρός οδηγός της VR|46 Ακαδημίας, δήλωσε ερωτευμένος με την μοτοσυκλέτα της Moto2 και γι’ αυτό ‘’βομβάρδισε’’ με φωτογραφίες της τον λογαριασμό του στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 positive days of testing, see you in february ✊🏻😏🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicolò Bulega (@nicolo_bulega8) στις 25 Νοέ, 2018 στις 7:32 πμ PST

 

Περνάμε τώρα στους οδηγούς του MotoGP, που άλλοι προετοιμάστηκαν για το τεστ στην Jerez, ενώ άλλοι χαλάρωσαν το σαββατοκύριακο.

Ο Jorge Lorenzo ‘έλιωσε’ στο γυμναστήριο, καθώς θέλει να κρατηθεί σε φόρμα εν όψει του τελευταίου τεστ για τη σεζόν του 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Next target ➡️ #JerezTest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jorge Lorenzo (@jorgelorenzo99) στις 24 Νοέ, 2018 στις 10:30 πμ PST

 

Επίσης και ο Aleix Espargaro, ήθελε να κρατηθεί σε φόρμα. Γι’ αυτό πήρε το ποδήλατό του και έκανε προπόνηση στους δρόμους της Ανδόρας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sumando horas de bici y frio, hoy con esta preciosidad! A que mola esta @orbeabicycles Orca edicion instagram?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleix 41 (@aleixespargaro) στις 26 Νοέ, 2018 στις 10:04 πμ PST

 

Από την άλλη πλευρά, ο Hafizh Syahrin έχει πιο ρομαντική διάθεση κάνοντας βόλτες στον Λονδίνο μαζί με την γυναίκα του. Ενώ μας λέει, με πολύ χιουμοριστική διάθεση, πως δεν θέλει να την αφήσει να φύγει από τα χέρια του γιατί αλλιώς θα αρχίζει να ψωνίζει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Once I had her hand, I never wanted to let go of her because, if i let go she shops.🤣🙈🖤❤️ #HafiZana #BO55KU #bismillahfirst #rezekidariAllah

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hafizh Syahrin Abdullah (@hafizh_syahrin) στις 25 Νοέ, 2018 στις 6:17 μμ PST

 

Κλείνουμε σήμερα με ένα βίντεο από το τεστ των SBK-Motul . Ο Alvaro Bautista έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Jerez με την καινούργια Panigale V4R και το μοιράστηκε μαζί μας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First day at school... Primer dia de cole... #AB19 #NewEra #WSBK #DucatiPanigaleV4 #JerezTest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alvaro Bautista (@abautista19) στις 26 Νοέ, 2018 στις 8:25 πμ PST

 

Καθώς συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα τεστ για τα SBK-Motul αλλά και για το MotoGP, εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Τρίτη με περισσότερα νέα από τα Social Media!

Επόμενο άρθρο »

Έως 5 εβδομάδες εκτός ο Martin

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Οι συμμετοχές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα