• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: Αναμονή
Στα box παραμένουν οι οδηγοί
Νέα 21/11/2018 - 13:01

Η δεύτερη ημέρα των επίσημων δοκιμών στην Valencia ξεκίνησε με την πίστα αρκετά νωπή και τους οδηγούς να παραμένουν ακόμα στα γκαράζ τους.

 

Οι πρώτες δυο ώρες πέρασαν χωρίς δράση, καθώς όλοι περιμένουν να στεγνώσει η πίστα για να μπουν και να κάνουν τους πρώτους τους σημερινούς γύρους.

 

Το τεστ αυτό σηματοδοτεί το ντεμπούτο αρκετών οδηγών σε διαφορετικές ομάδες:

 

Ο Jorge Lorenzo στην Honda, ο Johann Zarco στην ΚΤΜ, ο Andrea Iannone στην Aprilia, o Danilo Petrucci στην Ducati, ο Karel Abraham στην Avintia και ο Franco Morbidelli στην Petronas Sepang.

 

Φυσικά δεν είναι οι μόνες αλλαγές του 2019 για τη μεγάλη κατηγορία.

 

Τη νέα σεζόν θα έχουμε 4 νεοφερμένους στην κατηγορία: τον Pecco Bagnaia (Pramac), Miguel Oliveira (ΚΤΜ), Joan Mir (στη φωτό με Suzuki) και Fabio Quartararo (Petronas Sepang).

 

Επιπλέον έχουμε την επιστροφή του τραυματία εδώ και μήνες Tito Rabat, αλλά και τη σημαντική αλλαγή «πλεύσης» της Tech3 από την Yamaha στην ΚΤΜ.

 

Μάλιστα, μιας και δεν υπάρχει δράση, ο Herve Poncharal - ο ιδιοκτήτης της Tech3 - μίλησε για τη νέα αυτή εποχή που ξεκινά για την ομάδα του.

 

Ο Γάλλος ήταν ενθουσιασμένος και πραγματικά ακουγόταν πολύ εντυπωσιασμένος από τη διάθεσή και την αποφασιστικότητα της KTM να πετύχει στο MotoGP.

 

Πέρα από τα παραπάνω, αρκετό ενδιαφέρον έχει και η επιστροφή του Jonas Folger στη δράση, ως δοκιμαστής της Yamaha και η αλλαγή στρατοπέδου του Bradley Smith.

 

Ο Άγγλος αναβάτης είναι ο νέος δοκιμαστής της Aprilia, ενώ θα συνδυάσει τα καθήκοντά του με το εργοστάσιο, αγωνιζόμενος παράλληλα και στην MotoE το ’19.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test Ημέρα 2η

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: Ημέρα 2η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα