• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η δουλειά ξεκίνησε για το 2019
Αρκετές εκπλήξεις στο ξεκίνημα
Νέα 20/11/2018 - 15:28

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Οι 24 από τους 25 οδηγούς που παίρνουν μέρος στο πρώτο επίσημο τεστ του 2019 που ξεκίνησε με καθυστέρηση – λόγω καιρού – στην Βαλένθια, είναι ήδη μέσα στην πίστα και γράφουν χρόνους, καταγράφοντας εντυπώσεις οι νεοφερμένοι και στοιχεία οι παλιότεροι.

Οι κατασκευαστές θέλουν να δοκιμάσουν τα νέα τους πράγματα, οι οδηγοί που άλλαξαν ομάδα προσπαθούν να καταλάβουν τις νέες τους μοτοσυκλέτες και οι Rookies να ανακαλύψουν τη μεγάλη κατηγορία.

Πρώτη έκπληξη η δυνατή παρουσία των Aprilia & KTM, η άμεση προσαρμογή του Morbidelli στην Yamaha, η εξοικείωση του Mir στην Suzuki.

Στις 14:00 τοπική ώρα η πρώτη θέση είναι στον Andrea Dovizioso και την Ducati, με τον Marc Marquez και την Honda να είναι πολύ κοντά. Ο Danilo Petrucci με την άλλη εργοστασιακή Ducati έχει την 3η θέση, μπροστά από τα αδέλφια Espargaro Aleix & Pol που αντίστοιχα είναι στις θέσεις 4 & 5 για την Aprilia και την KTM.

Petrucci
Petrucci

O Jack Miller επίσης με εργοστασιακή Ducati ακολουθεί, μπροστά από τους τρεις εργοστασιακούς της Yamaha, Rossi, Vinalles & Morbidelli! Ο Ιταλο-Βραζιλιάνος στην 9η θέση είναι ο πρώτος από τους οδηγούς που άλλαξαν μοτοσυκλέτα, με τον Iannone (Aprilia) και τον Zarco (KTM) στις θέσεις 15 & 16.

Τη δεκάδα πίσω από τον Morbido κλείνει ο Rins (Suzauki).

O Johan Mir με την Suzuki είναι στην 14η θέση ο πρώτος Rookie, με τους Bagnaia (Ducati), Quartararo (Yamaha), Oliveira (KTM), στις θέσεις 17, 20, 21 αντίστοιχα.

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Jorge Lorenzo στην Honda δεν έδειξε κάτι ακόμη, καθώς ο Ισπανός είναι τραυματίας και έχει κάνει ελάχιστους γύρους.

Lorenzo
Lorenzo

 

Στο συνοδευτικό αρχείο δείτε τους χρόνους στις 14:00 τοπική ώρα:

 

Lorenzo
Lorenzo
Mir
Mir
Lorenzo
Lorenzo
Vinales
Vinales
Rossi
Rossi
Uartararo
Uartararo
Marquez
Marquez
Marquez
Marquez
Bagnaia
Bagnaia

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test Αποτελέσματα 15:00

« Προηγούμενο άρθρο

Ανασκόπηση της πορείας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα