• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia MotoGP: ΚΑΤ
Pole από τις ΚΑΤ1 για τον Vinales!
Νέα 17/11/2018 - 17:22

Ο Maverick Vinales κατάφερε να πάρει την πρώτη του pole από το 2017 και την Aragon, έχοντας πρώτα περάσει από το πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων!

 

Κάτι αντίστοιχο, pole από τις ΚΑΤ1, είχε καταφέρει να πάρει και ο Marc Marquez στον Αγώνα της Ταϊλάνδης πριν από μερικές εβδομάδες.

 

Ο Vinales - που πέρασε δεύτερος από τις ΚΑΤ1 - κατάφερε να κάνει 1:31,312 και να πάρει αυτή τη σπουδαία pole σε δύσκολες συνθήκες μισού-μισού.

 

Ο Ισπανός εκμεταλλεύτηκε και το πέρασμά του από το πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων για να πάρει μια καλύτερη αίσθηση της πίστας από τους άλλους.

 

Αυτό, από την άλλη, δεν βοήθησε και πολύ τον Andrea Iannone που έμεινε πιο πίσω, στην έβδομη θέση.

 

Από την πρώτη σειρά, για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα ξεκινήσει τον αυριανό Αγώνα ο Alex Rins που έχασε την pole για μόλις 68χιλ!

 

Βελτιωμένη ήταν η αίσθηση του Andrea Dovizioso ο οποίος πέτυχε το στόχο του και θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης τον αυριανό Αγώνα.

 

Μόλις 22χιλ πίσω του ήταν η Ducati του Danilo Petrucci, ενώ 28χιλ ακόμα πιο πίσω ήταν ο Marc Marquez.

 

Ο Marquez είχε μια πτώση στην αρχή των κατατακτηρίων και μάλιστα έβγαλε τον αριστερό του ώμο.

 

Όπως είχε αποκαλύψει και μετά τους πανηγυρισμούς στο Motegi (που πάλι του βγήκε ο ώμος) έχει ευαισθησία και βγάζει εύκολα τον ώμο του.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής επέστρεψε στο γκαράζ και αφού του έβαλαν τον ώμο πάλι στη θέση του, επέστρεψε στην πίστα και κατάφερε να πάρει την 5η θέση.

 

Φανταστικό ήταν το αποτέλεσμα για την ΚΤΜ στις τελευταίες κατατακτήριες της χρονιάς, με τον Pol Espargaro να βάζει τη μοτοσυκλέτα του στην 6η θέση!

 

Σε συνδυασμό με την 8η θέση του αδερφού του, του Aleix, είχαμε και τους 6 Κατασκευαστές στις πρώτες 8 θέσεις με διαφορά μεταξύ τους στα τρία δέκατα!!

 

Ανάμεσα στα αδέρφια Espargaro πήρε θέση ο Andrea Iannone. Ένατος ήταν ο Dani Pedrosa, με τους Zarco και Miller να μην αποφεύγουν την πτώση και να μένουν πίσω.

 

Την τελευταία θέση πήρε ο δοκιμαστής της Ducati, Michele Pirro.

 

Μεγάλα ονόματα έμειναν εκτός ΚΑΤ2, όπως ο Jorge Lorenzo που πάλεψε κι έχασε για 42χιλ τη δεύτερη θέση στις ΚΑΤ1.

 

Πολύ άσχημες ήταν οι κατατακτήριες και για τον Valentino Rossi που δεν βρήκε ρυθμό και θα ξεκινήσει μόλις από την 16η θέση.

 

Ο Rossi δίνει μάχη με τον Vinales για την 3η θέση στη βαθμολογία και με τον ομόσταυλό του να ξεκινά από την pole, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Ιταλό.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα