• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: ΚΑΤ
Καταπληκτικός ο Tony Arbolino!
Νέα 17/11/2018 - 15:00

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Tony Arbolino στα τελευταία λεπτά των κατατακτηρίων δοκιμών της Moto3.

 

Ο 18χρονος οδηγός κατάφερε να κάνει δυο φοβερούς χρόνους στο τέλος και με το 1:46,773 να πάρει τη δεύτερη pole position της καριέρας του!

 

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν στις σημερινές κατατακτήριες, με τον Nakarin Atirathuvapat να βάζει τη μοτοσυκλέτα του στη 2η θέση!
 

Για τον Ταϊλανδό, που έδειξε ευχέρεια στην πίστα που σταδιακά στέγνωνε, είναι το καλύτερό του αποτέλεσμα στην κατηγορία!

 

Στην πρώτη σειρά της εκκίνησης επέστρεψε και ο John McPhee, από τις λίγες φορές που έχει βρεθεί εκεί φέτος ο έμπειρος Σκωτσέζος οδηγός.

 

Καταπληκτική ήταν και η παρουσία του Can Oncu στις δύσκολες συνθήκες σήμερα, με τον Τούρκο να κάνει τον 4ο καλύτερο χρόνο!

 

Ένα σημαντικό αποτέλεσμα για τον Πρωταθλητή του Red Bull MotoGP Rookies Cup, στο ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Μαζί του στη δεύτερη σειρά θα είναι ο Aron Canet αλλά και ο Marco Bezzecchi που δεν κατάφερε να μείνει στην πρώτη σειρά στα τελευταία λεπτά.

 

Την τρίτη σειρά ανοίγει ο Marcos Ramirez, ενώ δίπλα του θα βρεθούν οι Jakub Kornfeil και Albert Arenas, με τον Raul Fernandez να κλείνει τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Valencia MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα