• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Αν αγωνιζόμασταν σήμερα;
Θα είχα πρόβλημα......
Νέα 16/11/2018 - 21:10

Δεν ήταν μια ιδιαίτερα καλή Παρασκευή για τον Andrea Dovizioso, ο οποίος δεν έμεινε και πολύ ικανοποιημένος από τη σημερινή του απόδοση.

 

Το πρωί ήταν στην 4η θέση, αλλά το απόγευμα - όταν οι συνθήκες ήταν χειρότερες - δεν πέτυχε κάτι καλύτερο από την 12η.

 

Μια θέση που προκάλεσε αρνητική έκπληξη στον Dovi:

 

«Ναι, σήμερα δεν τα πήγαμε πολύ καλά. Αλλά σε ταχύτητα δεν είμαστε άσχημα. Όμως σε αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα είναι άσχημα τα πράγματα».

 

«Πάντα ήμασταν γρήγοροι στο βρεγμένο, αλλά αυτό που ένοιωσα σήμερα δεν ήταν καθόλου καλό. Με το πολύ νερό φαίνεται ότι πρέπει κάτι να κάνουμε ακόμα».

 

«Τώρα πρέπει να μελετήσουμε και να δούμε τι γίνεται. Φέτος δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες στο βρεγμένο, ενώ στο στεγνό κάναμε σημαντική πρόοδο και γι’ αυτό βελτιωθήκαμε».

 

Πάντως τόσο το Σ/Κ αυτό, όσο και στο τεστ σε λίγες ημέρες, η βροχή φαίνεται ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής και ο Dovi θα έχει πολύ χρόνο να δοκιμάσει πράγματα.

 

«Ευτυχώς κάναμε και δυο ελεύθερα στο βρεγμένο κι έχουμε τηλεμετρία για να μελετήσουμε. Τώρα πρέπει να κατανοήσουμε τι είναι αυτό που μας λείπει».

 

«Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά δεν έχουμε τη σωστή αίσθηση πάνω στη σέλα κι αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν δουλεύει».

 

Και συνεχίζει λέγοντας:

 

«Αν έπρεπε τώρα να κάνουμε τον Αγώνα δεν θα ένοιωθα καλά, αλλά παραμένω ήρεμος».

 

Μετά από μια δύσκολη σεζόν και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο, πολλοί λένε ότι δεν χρειάζεται κανείς να πιέσει στον Αγώνα. Είναι και ο καιρός που κρύβει κινδύνους...

 

«Δεν είναι τόσο ο καιρός, όσο ότι δεν αγωνίζεσαι για κάτι σημαντικό κι αυτό είναι που κάνει τη διαφορά», αποκρίθηκε ο Dovi.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: 12 αντί του 25 το ‘19

« Προηγούμενο άρθρο

Χειρότερα απ’ ότι περίμενα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα